ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγιασμός - Έναρξη μάθημάτων στο ΕΠΑΛ-ΠΕΠΑΛ Βελεστίνου

Αγιασμός - Έναρξη μάθημάτων στο ΕΠΑΛ-ΠΕΠΑΛ Βελεστίνου

 

 

Από το ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου ανακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 το σχολείο ξεκινάει κανονικά τη λειτουργία του.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 09.00 η ώρα ώστε να πραγματοποιηθεί ενημέρωση από το Διευθυντή σχετικά με την κατανομή τους στα τμήματα και να δοθούν οδηγίες για το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι προγραμματισμένος να τελεστεί στις 10.00 η ώρα.

Θα ακολουθήσει η διανομή των βιβλίων στους μαθητές.

Οι μαθητές θα ενημερωθούν επίσης, σχετικά με τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που θα υλοποιηθούν φέτος, τον Εσωτερικό Κανονισμό του Σχολείου και θα τους δοθούν πρόσθετες οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου.

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών να προσέλθουν στο σχολείο ώστε μετά τον Αγιασμό να πραγματοποιηθεί σύντομη ενημέρωση από τον Διευθυντή του σχολείου σχετικά με λειτουργικά θέματα και τη σύσταση του Συλλόγου Γονέων.

Παρακαλούνται οι μαθητές να φροντίσουν για το κολατσιό τους καθώς στο σχολείο δε λειτουργεί ακόμη το κυλικείο και να φέρουν μαζί τους τσάντα για την παραλαβή των βιβλίων τους.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα πραγματοποιηθούν κανονικά σύμφωνα με το περσινό πρόγραμμα δρομολογίων.

Ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά να αποβεί δημιουργική και να αποτελέσει αφετηρία νέων στόχων και νέων προσδοκιών για όλους!

Ο Διευθυντής 

Βάιος Λιαπόπουλος

ΠΕ82, MSc