ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Μήνυμα νίκης της Ν.Δ. έστειλε ο Κ. Μαραβέγιας από το Διμήνι και το Σέσκλο"

Η ενημέρωση από τον προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνο Μαραβέγια
"Μήνυμα νίκης της Ν.Δ. έστειλε ο Κ. Μαραβέγιας από το Διμήνι και το Σέσκλο"

Αναλυτικά:

Την πεποίθηση ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο ελληνικός λαός θα γυρίσει την πλάτη στον λαϊκισμό και τις ιδεοληψίες, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον υπεύθυνο και ρεαλιστικό πολιτικό λόγο, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Διμήνι και το Σέσκλο, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο κ. Μαραβέγιας δήλωσε σίγουρος ότι το σύγχρονο πολιτικό ύφος και η προσωπικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν εμπνεύσει την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, η οποία θα δώσει ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία για την επόμενη μέρα. 

Σε συναντήσεις με κατοίκους και εκπροσώπους συλλόγων των δυο περιοχών, ο κ. Μαραβέγιας αντάλλαξε απόψεις και προβληματισμούς για το μέλλον της χώρας αλλά και για τα καθημερινά τους προβλήματα που απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις. Μεταξύ άλλων συζήτησε για θέματα που αφορούν το οδικό δίκτυο, την αγροτική οδοποιία, τους κοινόχρηστους χώρους, τα σχολικά κτήρια, την αποχέτευση και την άρδευση. 


Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και δεσμεύτηκε πως, εάν εκλεγεί, θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων για την αναβάθμιση των υποδομών και της ποιότητας ζωής σε Διμήνι και Σέσκλο.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Μαραβέγιας στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων Διμηνίου και Σέσκλου, που αποτελούν δυο από τους σημαντικότερους προϊστορικούς οικισμούς όχι μόνο της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας. 

Η ιστορία και ο πολιτισμός, όπως είπε, αποτελούν πηγές ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για την περιοχή. Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι χρειάζεται μια νέα πολιτική για την προστασία, την προβολή και την ανάδειξη των μνημείων και των αρχαιολογικών χώρων. Το πρόγραμμά της προβλέπει την παράλληλη διασύνδεση του πολιτισμού με τον τουρισμό, μέσα από την οποία θα δημιουργηθούν σημαντικές νέες ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας.

Νωρίτερα, ο κ. Μαραβέγιας είχε  συναντηθεί με κατοίκους στην Άλλη Μεριά, ενώ συνεχίζοντας τις επαφές του με τους τοπικούς φορείς, επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ, τη ΔΕΗ, τη Μονάδα Χημειοθεραπείας Βόλου, την Ισραηλιτική Κοινότητα και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.