ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Θανάσης Γούλας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Θανάσης Γούλας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη "Ανανέωση και Συνεργασία για τον Δήμο μας" θα είναι ο πολιτικός μηχανικός Θανάσης Γούλας από το Κεραμίδι.

Αναλυτικά, το βιογραφικό του με τη δήλωση υποψηφιότητας.

Γεννήθηκα στο Κεραμίδι το 1967.

Αποφοίτησα από το Δημοτικό σχολείο Κεραμιδίου. Φοίτησα για ένα έτος στο Γυμνάσιο Καναλίων.
Είμαι γιος του πρώην γραμματέα της Κοινότητας Κεραμιδίου Χρήστου Γούλα.
 
Από το 1995 και ανελλιπώς έως σήμερα ασκώ το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας με δικό μου Τεχνικό Γραφείο στο Βόλο. Επίσης είμαι μέλος του ΤΕΕ από το 1994.
 
Το κύριο αντικείμενο της εργασίας μου είναι μελέτες, επιβλέψεις, κατασκευές και
αδειοδοτήσεις ιδιωτικών και δημοσίων έργων.
 
Έχοντας επίγνωση της κρισιμότητας μιας σειράς θεμάτων που θα μας απασχολήσουν την επόμενη περίοδο και διαπιστώνοντας τη δυσπραξία στην παραγωγή έργου και παροχής υπηρεσιών της απερχόμενης Δημοτικής αρχής
αποφάσισα να ενταχθώ στην παράταξη "Ανανέωση και συνεργασία για το Δήμο μας" του κ. Γεωργίου Παπαδάμ του οποίου η προσωπικότητα και το ήθος εγγυάται την αλλαγή σελίδας για το Δήμος μας. 
 
Έχοντας ως όπλο τη γνώση και την εμπειρία που μου δίνει η πολύχρονη τριβή μου με το σύστημα της Διοίκησης και της παραγωγής έργων και με την πεποίθηση ότι η παράταξή μας έχει όλα τα εφόδια ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του μέλλοντος διεκδικώ την στήριξή σας για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου της Δ.Ε. Κεραμιδίου.
 
Θανάσης Γούλας - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Κεραμιδίου με την παράταξη "Ανανέωση και Συνεργασία για τον Δήμο μας" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Παπαδάμ.