ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θ. Κουραβέλας: Στις εκλογές στηρίζω τον φίλο Χαράλαμπο Πάσχο

Επιστολή του Θύμιου Κουραβέλα για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές
Θ. Κουραβέλας: Στις εκλογές στηρίζω τον φίλο Χαράλαμπο Πάσχο

Φίλες και φίλοι, συνδημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Πρώτα οφείλω να σας ευχαριστήσω που όλα αυτά τα χρόνια ήσασταν δίπλα μου και με στηρίζατε στις όποιες πολιτικές μου επιλογές για τον δήμο μας. Πλέον, έκλεισε ένας κύκλος ανιδιοτελούς προσφοράς και ενασχόλησης με τα κοινά.

Από τη θητεία μου στον πρώην δήμο Κάρλας που μαχόμουν πάντα για το δίκιο των συγχωριανών μου μέχρι την συμμετοχή μου στο διευρυμένο Δήμο Ρήγα Φεραίου όπου κι εκεί εκλέχθηκα στις πρώτες θέσεις των δημοτικών συμβούλων. Ήμουν πάντα με το δίκιο, με το ηθικό και το έντιμο. Δεν δίστασα να συγκρουστώ με οποιονδήποτε για να προστατέψω τα συμφέροντα των συνδημοτών μου. Στη διάρκεια της θητείας μου κατέθεσα πάνω από 150 πρωτοκολλημένες προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο μερικές από τις οποίες ακόμη και μετά από τόσα χρόνια παραμένουν επίκαιρες και μάλιστα μερικές άρχιζαν να εφαρμόζονται έστω και τώρα. Από τις θέσεις ευθύνης που είχα και τις γνωριμίες μου, είτε πολιτικές είτε στρατιωτικές, προσπάθησα να βοηθήσω και το έκανα, παρά πολλούς νέους και νέες είτε στην εύρεση εργασίας είτε στην καλύτερη παραμονή και κατάταξη σε διάφορες ειδικότητες του στρατού.

Φίλες και φίλοι, για τεχνικούς και προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσα να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Για αυτό το λόγο σας προτρέπω να στηρίξετε τον φίλο μου, Πάσχο Χαράλαμπο που είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" του Δημήτρη Νασίκα, ώστε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Είναι σαν να ψηφίζετε εμένα. Ό,τι προβλήματα έχετε θα απευθύνεστε στον ίδιο και σε μένα.

Σας ευχαριστώ όλους για την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπό μου. Να είστε όλοι καλά.