ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το βλέμμα στην επόμενη μέρα

Του Αποστόλη Γ. Παπατόλια, δημοτικού συμβούλου κι εκ νέου υποψηφίου με τον συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή"
Το βλέμμα στην επόμενη μέρα

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια διαδικασία δημοκρατική και ελεύθερης επιλογής των πολιτών να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα διαχειριστούν τις τύχες του δήμου για τα επόμενα 5 χρόνια.

Αυτήν η επιλογή πρέπει να γίνει με κριτήρια με ώριμη σκέψη και ψυχραιμία. Οι τελευταιες κακοκαιρίες πρέπει να γίνουν αφορμή για περισσοτερη σκέψη και  αναθεώρηση όλων των δεδομένων μέχρι σήμερα. Χρειάζεται σχεδιασμός αλλά και άμεση υλοποίηση πιλοτικά όλων των επιλογών που θα γίνουν.

Τεχνικά έργα καθαριότητα περιβάλλον καθημερινότητα πρέπει να είναι ψηλά στην ατζέντα για την καλύτερη διαβίωση των πολιτών.

Εκτός από την επιλογή του Δημάρχου θα πρέπει οι δημότες να επιλέξουν και τους κατάλληλους αιρετούς συμβούλους που θα τους εκπροσωπησουν στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο.

Πρέπει να είναι άνθρωποι που ζούνε καθημερινά στα χωριά ή έχουν άμεση καθημερινή επαφή με την κοινωνία του Δήμου μας. Άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση που θα προκύψει. 

Ο Συνδυασμός Νέος Δήμος Νέα Εποχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δημήτρη Νασίκα έχει 128 άτομα με γνώση εμπειρία και όρεξη για τον σχεδιασμό της νέας 5ετιας (2023-2028).

Η 9 Οκτώβρη ας είναι η απαρχή ενός νέου ξεκινήματος για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Καταθέτω κι εγώ την υποψηφιότητα μου και στρατεύομαι με όλους τους άξιους συμπολίτες του ψηφοδελτίου μας για ένα νέο ξεκίνημα.