ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί το Εμπορευματικό Κέντρο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου"

Η ενημέρωση από την προεκλογική εκστρατεία του Ιωάννη Σακκόπουλου, υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Μαγνησίας
"Δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί το Εμπορευματικό Κέντρο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου"

Αναλυτικά:

Μια εβδομάδα πριν από την προσφυγή στις κάλπες, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έστειλε το μήνυμα της νίκης των δυνάμεων της προόδου και της ανάπτυξης με τους κατοίκους να απαιτούν από το ΚΙΝΑΛ στήριξη του αγροτικού τομέα, πολιτικές για την ανεργία και αγώνα για να μην χαθεί το Εμπορευματικό Κέντρο.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Γιάννης Σακκόπουλος βρέθηκε για μια ακόμη φορά σε περιοδεία στον Δήμο Ρήγα Φεραίου και συναντήθηκε με τους πολίτες στο Βελεστίνο.

"Όλοι μαζί θα δώσουμε δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής ώστε να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη, κρίσιμη, μέρα για τον τόπο", είπε.

Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι χρήσιμη και κρίσιμη γιατί ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει δυνατό αντίβαρο απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας και τον ανεύθυνο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις εκλογές της επόμενης Κυριακής θα συγκρουστούν τρεις κόσμοι. Αυτός της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε ως αριστερά και εφάρμοσε συντηρητικό πρόγραμμα που "χτύπησε" τη μεσαία τάξη. Αυτός της Νέας Δημοκρατίας που προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλί καθώς και το ιδεολογικό της πλαίσιο. Και αυτός της προόδου, της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών και της φορολογίας, του κοινωνικού κράτους και της ασφάλειας που εκφράζεται από το Κίνημα Αλλαγής.

Τσίπρας και Μητσοτάκης δημιούργησαν ένα σκηνικό ακραίας πόλωσης. Αλλά δεν κατάφεραν να πλήξουν το Κίνημα Αλλαγής. Οχι απλά αντέξαμε, αλλά ενισχυθήκαμε και εδραιωθήκαμε στην τρίτη θέση, στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Η πόλωση δεν περνάει πια. Το δικό μας στοίχημα είναι να απεγκλωβίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους προοδευτικούς πολίτες από τα κάλπικα διλήμματα που θέτουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία.
Είναι η ώρα να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες μια παράταξη με προοδευτικά και πατριωτικά χαρακτηριστικά

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον αφήγημα.

Αυτά που λένε τώρα τα στελέχη του, τα έλεγαν και πριν τις εκλογές και έχασαν με 9.5 μονάδες. Τώρα είναι η ώρα να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες μια παράταξη με προοδευτικά και πατριωτικά χαρακτηριστικά.

Γι΄αυτό είμαστε εδώ.

Γι΄ αυτό δεν δεχόμαστε μαθήματα αριστεράς και αξιών από όσους τα πούλησαν όλα.

Το Κίνημα Αλλαγής έρχεται με προτάσεις και πρόγραμμα για τον αγροτικό κόσμο και την πρωτογενή παραγωγή. Για να διασφαλίσει την καλυτέρευση της ζωής των Ελλήνων, αλλά και για να δώσει κίνητρα σε όσους έχουν φύγει να γυρίσουν πίσω.

Οι προτάσεις του ΚΙΝΑΛ απαντούν στην απαίτηση των πολιτών για αξιοπρέπεια και ελπίδα στην ζωή τους.

Το ΚΙΝΑΛ αποτελεί δύναμη σταθερότητας και «ως υπεύθυνη αντιπολίτευση δεν θα αφήσει τη χώρα να μπει σε περιπέτειες.

Είμαι βέβαιος πως στις 7 του Ιούλη οι πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου θα στηρίξουν αυτή την ανάγκη για τη χώρα. Θα δώσουν δύναμη στο ΚΙΝΑΛ να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της χώρας, στην ανάπτυξη και την ευημερία του ελληνικού λαού, με τις προτάσεις του για αγροτική παραγωγή, το περιβάλλον, τις υποδομές, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική πρόνοια, την υγεία και την παιδεία.

Το Βελεστίνο, το Ριζόμυλο, το Στεφανοβίκειο και τα άλλα χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου μπορούν να αποτελέσουν το επίκεντρο της παραγωγικής ανασυγκρότησης για την ευρύτερη περιοχή, με έμφαση στον αγροτικό τομέα, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και στον τουρισμό.

Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να ξεκινήσει μια νέα εποχή δημιουργίας, καινοτομίας, παραγωγής και δυναμισμού, αρκεί να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που τόσα χρόνια παραμένουν άλυτα, γιατί δεν υπήρξε σχεδιασμός και βούληση.

Η αντιμετώπιση του υδρευτικού ζητήματος, η αναβάθμιση του αστικού χώρου και των κοινόχρηστων υποδομών, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, η κάλυψη των ελλείψεων στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, η δημιουργία πλέγματος αλληλεγγύης για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες, αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου. Κυρίαρχο ζήτημα για όλους η δημιουργία του Εμπορευματικού Κέντρου και δεν θα αφήσουμε να χαθεί.

Το ΚΙΝΑΛ διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη, το οποίο απαντά στις προσδοκίες των πολιτών και δίνει ελπίδα και προοπτική.