ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Μεγάλη συγκέντρωση του Χρήστου Μπουκώρου στην Πορταριά"

Η ενημέρωση από τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κι εκ νέου υποψήφιο, Χρήστο Μπουκώρο
"Μεγάλη συγκέντρωση του Χρήστου Μπουκώρου στην Πορταριά"

"Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα, να αλλάξουμε πορεία", τόνισε ο υπoψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ.

"Η Πορταριά αποτελεί ένα σωστό αναπτυξιακό υπόδειγμα για όλη τη Μαγνησία", τόνισε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μπουκώρος, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων της Πορταριάς, της Μακρινίτσας και άλλων περιοχών του Πηλίου.

Ο Χρήστος Μπουκώρος ανέπτυξε τις θέσεις του για την ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του πλέον τουριστικού προορισμού του Πηλίου, σημειώνοντας πως "πάντα αποτελούσε `πιλότο` για τον τόπο μας".

Ο υποψήφιος βουλευτής υπογράμμισε ότι η Πορταριά κατόρθωσε να έχει τουρισμό 12 μήνες τον χρόνο, ενώ είναι παράλληλα μία αγροτική και κτηνοτροφική περιοχή, με έντονη πολιτιστική ταυτότητα.

"Μπορεί να αποτελέσει το μοντέλο της ανάπτυξης, συμπλήρωσε, περιγράφοντας στη συνέχεια συγκεκριμένες παρεμβάσεις, μέσα από τις οποίες θα καταφέρει να αλλάξει κατεύθυνση η Μαγνησία, εκμεταλλευόμενη τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα.

Ο Χρήστος Μπουκώρος έδωσε έμφαση στις τουριστικές επενδύσεις, στην ανάδειξη και περαιτέρω προώθηση των τοπικών προϊόντων και στην εκμετάλλευση όλων των πλεονεκτημάτων και υποδομών που διαθέτει η Μαγνησία, σημειώνοντας με νόημα πως έφτασε ο καιρός να συσταθεί ένα "ισχυρό τοπικό λόμπι" που θα αναλάβει να διεκδικεί και να προωθεί τα συμφέροντα του νομού, με αγαστή συνεργασία και σύμπνοια μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών.

"Μαζί μπορούμε όλα τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή μας να τα αξιοποιήσουμε, με μοναδικό στόχο να ανέβει το βιοτικό επίπεδο, να ανέβει η τοπική οικονομία, να προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας και ζωής σε όλους μας. Μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε καλύτερα και να καταφέρουμε περισσότερα. Και θα τα καταφέρουμε, γιατί ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα, να αλλάξουμε πορεία", σημείωσε ο κ. Μπουκώρος. Κάλεσε τους πολίτες να μην απέχουν από τις κάλπες, αναφερθείς στο διακύβευμα των εκλογών που δεν είναι άλλο από την ανάταση της οικονομίας, και κατέληξε τονίζοντας πως πρέπει όλοι μαζί οι Έλληνες να συνεισφέρουν στην χάραξη μίας κοινής πορείας, αποτελεσματικής και νικηφόρας για την Ελλάδα.