ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Χρήστου Γ. Σπαθή

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" θα είναι ο εκπαιδευτικός, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ρήγα Φεραίου και εν ενεργεία σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας καθώς και ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου
Δήλωση υποψηφιότητας Χρήστου Γ. Σπαθή
Αναλυτικά, η δήλωση υποψηφιότητας:
 
Ονομάζομαι Χρήστος Σπαθής, γεννήθηκα και κατοικώ στο Βελεστίνο. Είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Πανοπούλου και έχουμε αποκτήσει μια κόρη. Είμαι διορισμένος καθηγητής χημείας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση με μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδική αγωγή και στην διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων.
 
Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και στηρίζω την ομάδα του τόπου μας "Ρήγας Φεραίος" στην οποία έχω διατελέσει αρχηγός επι μια δεκαπενταετία, με πολλές διακρίσεις. Επιπλέον, για δυο χρόνια υπήρξα και στον "Διαγόρα Στεφανοβικείου" στην Γ` εθνική κατηγορία, ομάδα όμορης περιοχής του Δήμου μας.
 
Προερχόμενος από αγροκτηνοτροφική οικογένεια, είχα άμεση επαφή με τα κτήματα και έτσι σήμερα με μεράκι καλλιεργώ με την οικογένεια μου φυτειες με δεντρα .
 
Με μεγάλο ζήλο πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά το 2019 κατεβαίνοντας ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου μας Δημήτρη Νασίκα με στόχο να προσφέρω τα μέγιστα στον τόπο που μεγάλωσα και να αφήσω στα παιδιά μας την εκπαίδευση και την ποιότητα ζωής που τους αξίζει στο δήμο Ρήγα Φεραίου.
 
Σημερα, έχοντας λαβει ισχυρή ψήφο εντολής από τους δημότες μας στις αυτόδιοικητικές εκλογες του 2019, εχω την τιμή να είμαι εν ενέργεια τοπικος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Βελεστίνου- Χλόης, καθώς και πρόεδρος του Νομικού Προσώπου-παιδικών σταθμών .Αυτή την τετραετία εξασφαλίσαμε την εύρυθμη λειτουργία των παιδικών σταθμών, ανακαινίσαμε τους χώρους εσωτερικά και εξωτερικά, παρείχαμε στα παιδιά εξοπλισμό και νέες τεχνολογίες, συνυφασμένες με τις εκπαιδευτικές ανάγκες της εποχής, παρέχοντας παράλληλα κατάλληλο βοηθητικό και επιστημονικό προσωπικό.
 
Έρχομαι σήμερα να ζητήσω την στήριξη σας καθώς εντάσσομαι στην ομάδα του υποψήφιου δημάρχου, του κυρίου Δημητρίου Νασίκα, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, γιατί αισθάνομαι ότι η εμπειρία μου αυτή θα είναι χρήσιμη για να κάνουμε τον δήμο μας περισσότερο λειτουργικό και την καθημερινότητα των κατοίκων του Δημου πολυ πιο εύκολη.
 
Με εκτίμηση
Χρήστος Σπαθής
Υποψηφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Νέος Δήμος-Νέα Εποχή" με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Δημήτρη Νασίκα