ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Είμαστε εδώ με τον αγώνα, χωρίς μεγάλες καμπάνιες και φωτογραφίσεις

Κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις προσεχείς εκλογές: " Μαυρίστε τους, προγκήξτε τους, αλλιώς δε θα ξεκολλήσει ποτέ η ρόδα της Ιστορίας  απ την λασπουριά τους!", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που υπογράφει ο υποψήφιος δήμαρχος Απόστολος Παπαϊωάννου
Είμαστε εδώ με τον αγώνα, χωρίς μεγάλες καμπάνιες και φωτογραφίσεις

Κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις προσεχείς εκλογές: "Δεν υποσχόμαστε θέσεις αλλά αγώνα και αντίδραση. Μαυρίστε τους, προγκήξτε τους, αλλιώς δε θα ξεκολλήσει ποτέ η ρόδα της Ιστορίας  από την λασπουριά τους!", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που υπογράφει ο υποψήφιος δήμαρχος, Απόστολος Παπαϊωάννου

"Κατάντησαν να προσλαμβάνουν τα "δικά" τους παιδιά ένα τρίμηνο και υποχρεώνουν όλο το σόι να τους ψηφίσει, κατάντησαν να προσφέρουν ένα νερό στη θεομηνία και να περιφέρονται σα ζητιάνοι ψηφοθηρίας", σημειώνεται σε άλλο σημείο ενώ γίνεται λόγος και για εκβιασμούς και πολλά άλλα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ρήγα Φεραίου είναι ΕΔΩ!

Χωρίς μεγάλες καμπάνιες, φωτογραφίσεις, για καταιγισμό  εντυπώσεων! Είμαστε εδώ! Με όσες δυνάμεις διαθέτουμε  μπροστά σε κάθε μικρό ή μεγάλο λαϊκό πρόβλημα, χωρίς να προσδοκούμε κανένα προσωπικό ή οικονομικό όφελος . 

Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια μόνο και μόνο για να συγκροτήσουμε τον συνδυασμό μας καθώς ο ισχύων εκλογικός νόμος έβαζε μεγάλα εμπόδια και καταβάλαμε θυσίες και κόπο για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Οι άλλοι συνδυασμοί  εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες των νοικοκυριών ισοπέδωσαν την πραγματικότητα με χειραγώγηση των συμπολιτών μας, τρέφοντάς τους την αυταπάτη μιας δήθεν ουσιαστικής πολιτικής Σωτήρων, κρύβοντας την αλήθεια πίσω από δημοτικούς μηχανισμούς, με προσλήψεις "δικών" αδερφών, γυναικών μέχρι και συμπεθέρων, ανταλλάγματα και υποσχέσεις, σε  ανακυκλώσιμα προγράμματα εργασίας, εκβίασαν… ωιμέ… μέχρι και απολύσεις .

Το θράσος τους δεν έχει όρια τα πολιτικά  ψέματα κατάφορα ! Όχι δεν είναι αυτή η "ιδανική" χώρα μας , αυτή είναι η "δανεική" δική τους  .

Ελάτε  με τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για «να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση» όσοι απογοητευμένοι. Για να αλλάξουν τα πράγματα εσύ, εγώ , εμείς ο λαός πρέπει να συγκρουστούμε με αυτή την κατάσταση απειθαρχώντας στις αποφάσεις  τους. Σας έχουν δεδομένους, αλλά   διαψεύστε τους, ναι "θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία".

Αυτή είναι και η δέσμευση της Λαϊκής Συσπείρωσης  Ότι με τη ρήξη, με τη διαπάλη απέναντι σε ένα κράτος που δουλεύει "για τα κέρδη των λίγων και όχι για τις ανάγκες μας ", μπορούμε  να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε να στελεχωθούν οι δημοτικές υπηρεσίες με μόνιμο προσωπικό, για τη δημιουργία υποδομών, στα χωριά μας ,με μειώσεις λογαριασμών στην άρδευση, στην ύδρευση, με βελτίωση στην οδοποιία, στην καθαριότητα, στον πραγματικό πολιτισμό,στον αθλητισμό.

Δεν υποσχόμαστε θέσεις αλλά αγώνα και αντίδραση.

"Ρίχνουμε πόρτα`` σε ότι μας πληγώνει, προγκήξτε κι εσείς τους παραμυθάδες, γιατί ξαναφέρνουν στο προσκήνιο το ρουσφετολογικό κράτος έναντι πινακίου φακής….

Η διέξοδος στις τοπικές εκλογές, είναι να δυναμώσει το ρεύμα αμφισβήτησης με τη ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση. Τα προβλήματα δε λύνονται με χαρούλες και γέλια, αλλά με ανατροπές και ρήξη. Κατάντησαν να προσλαμβάνουν τα "δικά" τους παιδιά ένα τρίμηνο και υποχρεώνουν όλο το σόι να τους ψηφίσει, κατάντησαν να προσφέρουν ένα νερό στη θεομηνία και να περιφέρονται σα ζητιάνοι ψηφοθηρίας.  

Γι` αυτό στις 8 Οκτώβρη "φίλοι κι αδέλφια, μανάδες, γέροι και παιδιά, σα δε φωνάξεις έβγα να το γράψεις να μην σ` ακούσουν τα σκυλιά βγάλε φωνή χωρίς μιλιά σημάδια και μηνύματα στο βασιλιά". (Ι.Καμπανέλλης)

Μαυρίστε τους, προγκήξτε τους, αλλιώς δε θα ξεκολλήσει  ποτέ η ρόδα της Ιστορίας  απ την λασπουριά τους!