ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Gym Lab: COMMERCIAL (σύγχρονος χορός) και LATIN τμήματα χορού για παιδιά και εφήβους!

To Γυμναστήριο του Βελεστίνου φέρνει νέα χορευτικά τμήματα για τους μικρούς του φίλους!
Gym Lab: COMMERCIAL (σύγχρονος χορός) και LATIN τμήματα χορού για παιδιά και εφήβους!

Εγγραφείτε τώρα στα τηλέφωνα: 6982896792 - 2425023766.

To COMMERCIAL DANCE το οποίο είναι ένα άκρως δυναμικό, γρήγορο, με έντονη χρήση όλου του σώματος και διαφορετικές τεχνικές χορευτικό πρόγραμμα . Προσφέρει εκτός από άριστο συντονισμό σώματος, ενδυνάμωση, αύξηση αντοχής, διδάσκοντας στο μαθητή μεγάλη γκάμα κινήσεων και κινησιολογίας σε RNB ακούσματα.

Και το LΑΤΙΝ DANCE (οι λάτιν χοροί δλδ) το οποίο έχει έντονο το στοιχείο της κοινωνικότητας (χορεύονται σε ζευγάρια) καθώς αποτελεί χορούς γεμάτους χαρά, ζωντάνια ,κέφι και πολύ ενέργεια που ο κάθε ένας είτε μικρός είτε μεγάλος μπορεί να χορέψει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Όλα αυτά υπό την καθοδήγηση της instructor Ζωής Τζίτζη.

Η Ζωή Τζίτζη γεννήθηκε το 2005 στο Βόλο όπου μεγάλωσε και διαμένει ως σήμερα. Η μεγάλη της αγάπη για το χορό την ώθησε από την ηλικία των 5 να ξεκινήσει μαθήματα μπαλέτου. Στην ηλικία των 6 θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της με το oriental αλλά τελικά την καρδιά της κέρδισε το Latin international όπου και ξεκίνησε στο independance studio Volos στην ηλικία των 7 μέχρι και σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια έχει διακριθεί πολλές φορές σε πανελλήνιους διαγωνισμούς με ομάδες All Ladies και σε ζευγάρι στην κατηγορία Pro/Am μαζί με τον προπονητή της Τηλέμαχο Φάτση. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με διεθνούς φήμης χορευτές και χορογράφους ( Εύη Ραμπαούνη, Ελισάβετ Μαντάνη, Τηλέμαχος Φέτσης, Prokopis Katiaj, Σπύρος Παυλίδης, Jason Roditis, Αθηνά Παλαιολόγου, Maxim Stadnik κ.ά.). Επιπλέον από το 2017 παρακολουθεί και μαθήματα salsa. έκτος αυτού εδώ και 3 χρόνια είναι στην ομάδα salsa students team του independance studio Volos. Με την πάροδο των χρόνων η ενασχόληση της κυμάνθηκε σε είδη όπως σύγχρονο, commercial, high heels. Λατρεύει να διευρύνει συνεχώς τις γνώσεις και τις ικανότητες του συλλέγοντας εμπειρίες από Διεθνή Φεστιβάλ Χορού όπως Salsa Spring Festival (2022) και Sensualonica Dance Festival (2020 & 2023) όπου είχε και την ευκαιρία να συμμετάσχει στις παραστάσεις ως μέλος της Independance Students Team. Το καλοκαίρι του 2023 έλαβε την πιστοποίηση “Teachers’ Training - Salsa on1” υπό την διδασκαλία των διεθνώς αναγνωρισμένων χορευτών Αντώνη Τζίμα και Χαρά Ραμπαούνη.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ