ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Αλέξανδρου Αποστολίνα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" θα είναι ο εκπαιδευτικός και πρόεδρος του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, Αλέξανδρος Αποστολίνας
Δήλωση υποψηφιότητας Αλέξανδρου Αποστολίνα
Αγαπητοί φίλοι και φίλες συνδημότες, 
 
Ονομάζομαι Αποστολίνας Αλέξανδρος του Εμμανουήλ (Μάνος) και της Αννίτας. Γεννήθηκα το 1992 και μεγάλωσα στο Βελεστίνο. 
 
Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη και κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων "Σχολική Ψυχολογία και Μαθησιακές Διαταραχές" και "Διοίκηση στην Εκπαίδευση". Μιλάω άριστα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Υπηρετώ ως δάσκαλος σε σχολεία του Ν. Μαγνησίας.
 
Από τα παιδικά μου χρόνια ήμουν μέλος του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας και του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Περιβολίου με ενεργή παρουσία μέχρι και σήμερα σε πολιτιστικές δράσεις.
 
Από τα εφηβικά μου χρόνια ήμουν στα Σχολικά Συμβούλια,  με αδιάκοπη πορεία στα φοιτητικά και μετέπειτα χρόνια όπου συμμετέχω σε κοινωνικούς φορείς και συλλόγους. 
 
Έχω διατελέσει μέλος της διοίκησης του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Περιβολίου 《Βάλια Κάλντα》 από το 2017 έως το 2023. Από τον Μάιο του 2023 έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας. Από τον Σεπτέμβριο του 2023 είμαι αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.
 
Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου και η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Ρήγα Φεραίου αποτελεί το μοναδικό κίνητρο της υποψηφιότητάς μου. Υποστηρίζω και υπηρετώ πάντα με αγάπη και πάθος ό,τι έχει σχέση με το καλό και το συμφέρον του τόπου μου. 
 
Γι αυτό στις ερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου σας ζητώ την στήριξή σας, για να αγωνιστώ με όλη μου τη δύναμη στο πλευρό του Δημάρχου Δημήτρη Νασίκα. 
 
Με εκτίμηση, 
Αποστολίνας Αλέξανδρος
 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Νασίκα