ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελ. Χαλιμούρδα Ζητώ την στήριξη σας για την Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου-Χλόης

Υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου-Χλόης με την παράταξη "Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας" που έχει επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδάμ θα είναι η νηπιαγωγός Ελένη Χαλιμούρδα
Ελ. Χαλιμούρδα Ζητώ την στήριξη σας για την Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου-Χλόης

Η ίδια, αναφέρει σε κείμενό της:

Ονομάζομαι Χαλιμούρδα Ελένη του Παναγιώτη και είμαι νηπιαγωγός του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα βρίσκομαι στην Σκόπελο. Εργάζομαι στον Παιδικό Σταθμό. Είμαι διαζευγμένη και έχω έναν γιο που θα πάει Γυμνάσιο.

Με αγάπη για τον τόπο μου και με θέληση να επιστρέψω και να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ ύστερα και από την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Παπαδάμ να ασχοληθώ με τα κοινά, κατεβαίνω υποψήφια στο τοπικό Χλόης - Βελεστίνου με την παράταξή του "Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας".

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου χρειάζεται μία αλλαγή και ανανέωση με νέα πρόσωπα. Ως νέο πρόσωπο πιστεύω ότι βιώνοντας τα προβλήματα και ακούγοντας τους προβληματισμούς των συμπολιτών μου θα μπορέσω κι εγώ με την σειρά μου -με όσες γνώσεις και ικανότητες έχω- να βοηθήσω στην πρόοδο αυτού του τόπου και στην διαμόρφωση μίας καλύτερης ποιότητας ζωής.

Έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Παπαδάμ θεωρώ ότι όλοι μαζί θα συνεργαστούμε και θα κάνουμε αυτά που θέλουμε για την ανάπτυξή του.

Ευχαριστώ πολύ!

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝ. ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΛΟΗΣ-ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ"