ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταιγιστικός ο Ρήγας στην πρεμιέρα

Χατ-τρικ ο Φουρκιώτης, δύο γκολ ο Άλμπα κι ένα ο Χαλιμούρδας
Καταιγιστικός ο Ρήγας στην πρεμιέρα
Η ομάδα του Ρήγα Φεραίου στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου Φερών / taxydromos.gr

Ισοπεδωτικός παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα του στην Α’ ΕΠΣΘ ο Ρήγας Φεραίος επικρατώντας με το ευρύ 6-0 του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη μπήκε φορτσάτη στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς. Μόλις στο δεύτερο λεπτό του παιχνιδιού, ο Φουρκιώτης βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, πλάσαρε τον Καγιάννη και σημείωσε το 1-0.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν όχι ένα αλλά δύο ακόμη τέρματα. Στο 42’ ο Αλμπα εκμεταλλεύτηκε μια αμυντική ολιγωρία του Πανιωνίου γράφοντας το 2-0 ενώ στο 45’ ο Χαλιμούρδας με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Ρήγας Φεραίος έφτασε στην επίτευξη τριών ακόμη τερμάτων. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, ο Αλμπα από εκτελεστής έγινε δημιουργός και «σέρβιρε» το δεύτερο γκολ του Φουρκιώτη στο παιχνίδι.

Ο Φουρκιώτης ολοκλήρωσε την επιβλητική του εμφάνιση, συμπληρώνοντας χατ-τρικ με πλασέ στο 55ο λεπτό ενώ ο Άλμπα βρήκε και αυτός δεύτερο προσωπικό γκολ με κεφαλιά στο 61’ ύστερα από σέντρα του Αποστολίδη για το 6-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Μπακάλης):Σπηλιόπουλος, Μ. Αποστολίδης, Χότζα(60′ Βλιώρας), Σπαθής, Κολυμήτρας, Γκάγκας(60′ Βαιόπουλος), Γοδενόπουλος, Π. Αποστολίδης, Αλεξίου, Φουρκιώτης (64′ Χριστοφορίδης), Άλμπα, Χαλιμούρδας (64′ Χασάπης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Ν.Ι. (Παπαστεργίου): Καγιάννης, Ζάγκας, Σταμάτης (28’ Κιπτίου), Ι. Φώτου, Μαρούφ, Δημητρίου, Σταυραντώνης, Νικούδης (85’ Παπακώστας), Καπάκης (65’ Πέτσης), Κανιούρας (76’ Πέππας), Φουντουλίτσας.

πηγή: taxydromos.gr