ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίου Κ. Παπατόλια

Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου-Χλόης και εκ νέου υποψηφίου
Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίου Κ. Παπατόλια

Αγαπητοί συνδημότες , φίλες και φίλοι,

Από το 2014 έως και σήμερα - σχεδόν εννέα χρόνια - που διατελώ  Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου-Χλόης, έχετε γνωρίσει από κοντά τον χαρακτήρα μου και έχετε σχηματίσει την γνώμη σας για το πρόσωπο μου, για το ήθος μου, για την εργατικότητα μου, για την επικοινωνία μου με τον συνάνθρωπο μου, για τις αντιλήψεις μου  και για την συμμετοχή μου στα δρώμενα του Δήμου μας.

Διαθέτοντας  πλέον εμπειρία και γνώση, αποφάσισα να είμαι και σε αυτές τις εκλογές  υποψήφιος σύμβουλος στην Δημοτική-Τοπική  Κοινότητα Βελεστίνου-Χλόης με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημητρίου Νασίκα. Έναν Δήμαρχο με όραμα, υπεύθυνο, εργατικό, άνθρωπο εμπιστοσύνης, που γνωρίζω και εκτιμώ για το ήθος του, τις ιδέες του, την καλοσύνη του και για την άριστη συνεργασία που έχουμε. 

Με αγάπη  για τους νέους με τους οποίους αθλητικά συναναστρέφομαι και οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του τόπου μας και γενικότερα της πατρίδας μας , με σεβασμό και τιμή για τους μεγαλύτερους οι οποίοι πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην κοινωνία μας, αποφάσισα να συμμετάσχω για ακόμη μία φορά στα κοινά του τόπου μας ελπίζοντας και προσπαθώντας για το καλύτερο.

Με ξεκάθαρο βλέμμα κοιτώντας σας απευθείας στα μάτια χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, προσιτός σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί, με δυναμισμό, με ειλικρίνεια και αγάπη για τον συμπολίτη μου καθώς και  για την γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή - Φεραίου που είναι και ο  τόπος όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι, ζητώ για ακόμη μία φορά την ψήφο εμπιστοσύνης σας, με την υπόσχεση ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για την ανάδειξη και πρόοδο της περιοχής μας.  

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα  να σας έχω κοντά μου και σ΄ αυτή μου την προσπάθεια .

Με εκτίμηση και σεβασμό

Γιώργος Κ. Παπατόλιας


Υποψήφιος  Σύμβουλος Δημοτικής  Κοινότητας

Βελεστίνου-Χλόης

Δήμου Ρήγα Φεραίου Ν. Μαγνησίας  

Γεώργιος Κ. Παπατόλιας

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου-Χλόης

Εκπαιδευτικός - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Α.Π.Θ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Σχολική Ψυχολογία και στις Μαθησιακές Διαταραχές.

Διεθνής Εκπαιδευτής – Εξεταστής  Master 7 Dan  I.T.F

Διεθνής Διαιτητής T.K.D Ι.Τ.F - Πτυχιούχος Προπονητής της Γ.Γ.Α


«Νέος Δήμος – Νέα Εποχή»

Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας  

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο  

Γεννήθηκα στο Βελεστίνο όπου και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα μου μετακομίσαμε στην γειτονική πόλη του Βόλου όπου εκεί τελείωσα την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση μου.

Η αγάπη που είχα από τα παιδικά μου χρόνια και συνεχίζω να έχω για τον αθλητισμό έγινε τρόπος ζωής.

Αποφοίτησα από το Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) με βαθμό πτυχίου « Άριστα».

Αργότερα συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στην Σχολική Ψυχολογία και στις Μαθησιακές Διαταραχές όπου και εκεί διακρίθηκα με το βαθμό μεταπτυχιακού « Άριστα».    

Επέστρεψα στην γενέτειρα μου το ιστορικό Βελεστίνο τελειώνοντας την στρατιωτική μου θητεία  όπου υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού στρατού.

Από το 1992 απασχολούμαι ως προπονητής Taekwon-do ITF στην περιοχή του Βελεστίνου, όπου πολλοί αθλητές μου έχουν πετύχει Πανελλήνιες, Βαλκανικές, Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες  διακρίσεις τιμώντας τον τόπο μας, την γενέτειρα του Εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή και γενικότερα τα ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό.

Είμαι κάτοχος Διεθνούς Διπλώματος  Εκπαιδευτή- Εξεταστή  Master 7ου Dan Taekwon-do I.T.F,  Διεθνούς Διπλώματος  Kριτή-Διαιτητή  I.T.F. καθώς και Πτυχίο Προπονητή της Γ.Γ.Α

Επίσης κατέχω δίπλωμα Ναυαγοσώστη, Ιστιοπλοΐας, διαιτητή Βόλεϊ καθώς και κατάρτιση εκπαιδευτή  χειμερινών αθλημάτων.

Μετά από επιτυχείς εξετάσεις στο ΑΣΕΠ εργάζομαι ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε σχολεία Ειδικής Αγωγής.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και του 2019 εκλέχθηκα πρώτος σε ψήφους και αναδείχθηκα Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου – Χλόης  θέση την οποία κατέχω έως και σήμερα με τον συνδυασμό «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτριο Νασίκα.

Είμαι παντρεμένος με την συμπολίτισσά μας Ελένη Κων. Κανάρη και έχουμε τρία παιδιά την Ανθούλα, την Ελευθερία και τον Κωστή.