ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κανάλια: Έκτακτη Συγκέντρωση την Πέμπτη για το πλημμυρικό φαινόμενο που απειλεί την περιοχή

Κάλεσμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού σε συγκέντρωση την Πέμπτη στην πλατεία του χωριού - Πού επιρρίπτονται ευθύνες, ποιοι φορείς καλούνται για ενημέρωση ώστε να αποφευχθούν νέες ζημιές
Κανάλια: Έκτακτη Συγκέντρωση την Πέμπτη για το πλημμυρικό φαινόμενο που απειλεί την περιοχή

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καναλίων με την παρούσα ανακοίνωση καλεί όλους τους κατοίκους των Καναλίων και της ευρύτερης περιοχής σε έκτακτη συγκέντρωση που θα γίνει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στην πλατεία του χωριού με θέμα τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας που έχει πλήξει την περιοχή μας και το νέο πλυμμηρικό φαινόμενο που απειλεί την περιοχή.

Η στάθμη της λίμνης έχει ανέβει επικίνδυνα και βρίσκεται στο όριο της υπερχείλισης απειλώντας με νέο πλημμυρικό φαινόμενο τις αγροτικές εκτάσεις που έχουν ήδη πληγεί και δεν έχουν ληφθεί μέτρα από την Περιφέρεια και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την αποστράγγιση των υδάτων αλλά πλέον απειλείται και το χωριό.

Καλούμε στην έκτακτη συγκέντρωση τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκα Δημήτριο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου, αρμόδιο εκπρόσωπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και να μας ενημερώσουν για μέτρα που πρόκειται να λάβουν για την αποφυγή ενός νέου πλημμυρικού φαινομένου.