ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Eλ. Καραγιάννη: Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στις υπηρεσίες που είναι ταγμένες στην εξυπηρέτηση των πολιτών

Eλ. Καραγιάννη: Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στις υπηρεσίες που είναι ταγμένες στην εξυπηρέτηση των πολιτών

Η κοινωνική ασφάλιση, η έκδοση των συντάξεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και οι αλλαγές στο εργασιακό νομοσχέδιο που αφορούν τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η δημοσιογράφος Ελένη Καραγιάννη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μαγνησίας με τον συνδυασμό του Κων. Αγοραστού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» με στελέχη του e-ΕΦΚΑ στον Βόλο, στην οδό Ροζού.

Η κ. Καραγιάννη συναντήθηκε με τον διευθυντή Δημήτρη Κωτούλα και τον Βασίλη Πανουτσόπουλο, αντιπρόεδρο στον σύλλογο εργαζομένων στον ΕΚΦΑ ν. Μαγνησίας, και είχε εποικοδομητική συζήτηση για τη λειτουργία του ενιαίου φορέα κοινωνικής ασφάλισης.

Ενημερώθηκε για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει η υπηρεσία σε προσωπικό, καθώς επίσης και για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλεται για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Η κ. Καραγιάννη εξήρε την προσπάθεια που καταβάλλει το προσωπικό και επισήμανε πως η περιφερειακή αυτοδιοίκηση, σε ένα πλαίσιο συνέργειας και συναντίληψης, οφείλει να αναδεικνύει τις ελλείψεις που υπάρχουν, ώστε υπηρεσίες, όπως ο e-ΕΦΚΑ, που είναι ταγμένες στην εξυπηρέτηση των πολιτών, να μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους απρόσκοπτα, ενισχυμένες με προσωπικό και με υποδομές που θα είναι κατάλληλες, τόσο για τους υπαλλήλους όσο και για το κοινό.