ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Ευαγγελίας (Λίλιαν) Μπατζιάκα

"Δεν μπορείς να περιμένεις την αλλαγή, κάνοντας τις ίδιες επιλογές!", αναφέρει η καθηγήτρια ξένων γλωσσών και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ρήγα Φεραίου με τον συνδυασμό "Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας"
Δήλωση υποψηφιότητας Ευαγγελίας (Λίλιαν) Μπατζιάκα

Αναλυτικά, η δήλωση υποψηφιότητας

Ονομάζομαι Ευαγγελία Μπατζιάκα (Λίλιαν) του Αποστόλου (συνταξιούχου 304 ΠΕΒ) και της Παναγιώτας (συνταξιούχου Μπισκότα Παπαδοπούλου).

Ζω στο Βελεστίνο.

Είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών με μεταπτυχιακες σπουδές και πλήθος σεμιναρίων & συνεδρίων στη μετάφραση και στην Ειδική εκπαίδευση.

Είναι η πρώτη φορά που μετέχω επισήμως στα κοινά και η αφορμή δόθηκε αφενός επειδή συνάδουν οι απόψεις μου με αυτές του υποψηφίου δημάρχου Ρήγα Φεραίου Γεωργίου Παπαδάμ και των άξιων συνυποψηφιων μου και αφετέρου διότι πιστεύω ακράδαντα πως η όρεξη των νέων σε συνεργασία με την πείρα των παλαιότερων θα φέρει αλλαγή στον τρόπο σκέψης και δράσης προς όφελος του κοινού συμφέροντος.

Η περιοχή μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα το τελευταίο διάστημα από πρωτοφανεις συνθήκες. Συμπάσχω ειλικρινά με τους συμπολίτες μου που έχουν ζημιωθει τόσο υλικά όσο και ψυχολογικά.

Δεν είναι καιρός για απόδοση ευθυνών αλλά για ανάληψη υπευθύνων αποφάσεων και ανανέωσης!

Για το λόγο αυτό ζητώ την στήριξή σας στη νέα μου αυτή προσπάθεια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και δεσμεύομαι να φανώ αντάξια της ψήφου σας!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών, να μας βρει ενωμένους η επόμενη ημέρα και να διεξαχθεί ένας έντιμος πολιτικά αγώνας!

Με εκτίμηση,

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΤΖΙΑΚΑ ( Λίλιαν)

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας" με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παπαδάμ