ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγοραστός: Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών – Δεν πήγε χαμένο ούτε 1 ευρώ

Αγοραστός: Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών – Δεν πήγε χαμένο ούτε 1 ευρώ

Η κατάσταση παραμένει δύσκολη, πρόκειται για θηριώδη καταστροφή από ένα πρωτόγνωρο καιρικό φαινόμενο δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφερόμενος στις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel.

Σημασία έχει να κινηθούμε για να σταθούν οι άνθρωποι της Θεσσαλίας στα πόδια τους. Δουλεύουμε ασταμάτητα για τα ταχύτερα δυνατόν αποτελέσματα, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δεν πήγε χαμένο ούτε ένα ευρώ, ανέφερε και χαρακτήρισε επιβεβλημένη την εισαγγελική παραγγελία

«Κανείς δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να πει ότι όλα πήγαν τέλεια» ανέφερε ο κ. Αγοραστός για να συμπληρώσει «αυτό που είναι σημαντικό σε ένα καιρικό φαινόμενο που ξεπέρασε κάθε σχεδιασμό αντιμετώπισης είναι ότι είμαστε παρόντες 100% των δυνατοτήτων μας , δεν καθυστερήσαμε, δεν αποφύγαμε τις ευθύνες μας, η μάχη συνεχίζεται».

«Τώρα είναι η ώρα των ειδικών»

Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών, είπε. Κάνουμε τα περισσότερα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στη Θεσσαλία, πρόσθεσε σημειώνοντας ότι «Τα έργα μας λειτούργησαν αλλά τα πρωτοφανή φαινόμενα ξεπέρασαν τις αντοχές τους».

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα» σημείωσε και επεσήμανε ότι «τώρα είναι η ώρα των ειδικών».

Δεν πήγε χαμένο ούτε ένα ευρώ, ανέφερε και χαρακτήρισε επιβεβλημένη την εισαγγελική παραγγελία για να λάμψει η αλήθεια, όπως είπε.

«Αυτή τη στιγμή καλούμαστε να κινηθούμε με ταχύτητα για να επιστρέψουν οι πλημμυροπαθείς στην καθημερινότητά τους. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα πήγαν τέλεια. Όμως είμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στην πρώτη γραμμή της μάχης», τόνισε χαρακτηριστικά.

πηγή: in.gr