ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές για τον επόμενο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου κι έπειτα από αναβολή μίας εβδομάδας λόγω των τραγικών στιγμών που βιώνει η χώρα θα διεξαχθούν οι εκλογές για την αναδείξη του επόμενου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
Εκλογές για τον επόμενο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας:   Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να καθορίσουν το παρόν και το μέλλον τους , επιλέγοντας  την/τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ.

Οι φονικές πλημμύρες που αποκάλυψαν, για ακόμη μια φορά, την ανικανότητα των κυρίων Μητσοτάκη, Αγοραστού και Μπέου, πρόκειται να προκαλέσουν πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή του Βόλου και της Θεσσαλίας.

Οι απαντήσεις και οι πρωτοβουλίες απέναντι στην κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού και η θωράκιση για τις προκλήσεις του αύριο, οφείλουν να είναι αμιγώς πολιτικές. Η επικοινωνιακή διαχείριση της ΝΔ σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι η πρόσκαιρη διάσωση μιας αποτυχημένης, νεοφιλελεύθερης πολιτικής. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να προστατεύσει την κοινωνία και την οικονομία.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναμφίβολα, αυτό που προέχει είναι η στήριξη και η αλληλεγγύη προς όλους και όλες που έχουν πληγεί από τις καταστροφές. Κάτι που συνέβη από τις πρώτες στιγμές, όπως γνωρίζουν οι πολίτες της περιοχής, μέσα από τις σχετικές δράσεις της νεολαίας μας και οργανώσεων αλληλεγγύης τις οποίες στηρίζουμε .

Παράλληλα, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει χρέος να προχωρήσει τάχιστα στην οργανωτική και πολιτική του ανασυγκρότηση  και να ξεκινήσει εκ νέου έναν δομημένο διάλογο με την κοινωνία, ώστε να σχεδιάσει την Ελλάδα της βιωσιμότητας, της ανθεκτικότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Μετά από αναβολή των διαδικασιών εκλογής προέδρου για μία εβδομάδα, την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διεξάγει εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του. Κυρίως, όμως, οργανώνει μια ανοιχτή πολιτική διαδικασία όπου η κοινωνία θα πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα χέρια της και θα γίνει ουσιαστικός συμμέτοχος στην ανοικοδόμηση της Ελλάδας.

Τα εκλογικά κέντρα στα οποία τα μέλη του κόμματος  στον νομό μας μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα βρίσκονται στις παρακάτω διευθύνσεις.

Διευκρινίζουμε πως τα εκλογικά κέντρα θα είναι ανοιχτά πό τις 8.00 μέχει τις 20.00, ενώ μπορούν να πάρουν μέρος στην διαδικασία  και όσοι και όσες γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. λίγο πριν ψηφίσουν συμπληρώνοντας το σχετικό απογραφικό δελτίο 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

  • Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Βασ. Κωνσταντίνου 96

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

  • Ξενοδοχείο Κυψέλη,παραλία Βόλου, Αγ. Νικολάου 1
  • Πρόυσσης 36 και Λεωφόρος Ειρήνης, Νέα Ιωνία
  • Παλαιό Δημαρχείο Αγριάς
  • Πρώην Δημαρχείο Νέας Αγχιάλου

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ – ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ

  • Πέτρινο Αγία Κυριακή Ζαγορά

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

  • Κτίριο ΚΕΓΕ Αργαλαστής

ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

  • Δημαρχείο Ρ. Φεραίου

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

  • Γυμνάσιο Σκιάθου, Πααπδιαμάντη

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

  • Δημοτικό Κατάστημα Ξενία