ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημερίδα για επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης

Από το ΤΕΕ Μαγνησίας και την ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας - Αφορά μηχανικούς και εργαζόμενους σε γραφεία μηχανικών, εργοληπτικών και μελετητικών επιχειρήσεων
Ημερίδα για επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης

Το ΤΕΕ Μαγνησίας σε συνεργασία με την ΠΕΔΜΕΔΕ Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα "Μαγνησία" του ξενοδοχείου Volos Palace, προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη τους, για το επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ με τίτλο "Κατάρτιση και Πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο κατασκευών και υλικών".

Δεδομένου ότι άνοιξε η πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της ΠΕΔΜΕΔΕ για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, η Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Καμπύλης προσκάλεσαν τον Πρόεδρο κ. Δακτυλίδη και τα αρμόδια στελέχη της ΠΕΔΜΕΔΕ προκειμένου να ενημερώσουν τόσο για το Πρόγραμμα αλλά και για τεχνικές λεπτομέρειες, όπως τη διαδικασία υποβολής αίτησης, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κ.λ.π.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην πρόσκληση ωφελούμενων.