ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ την Πέμπτη στο Βελεστίνο

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ την Πέμπτη στο Βελεστίνο

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ως επικεφαλής εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι  την Πέμπτη 14-09-2023 θα πραγματοποιήσει  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα γίνει την Πέμπτη 14-09-2023 και ώρα: 10:00 – 12:30 στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου 

τηλ. Επικ. 2425023794

Ωφελούμενοι είναι  οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ. 

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. 

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το  γνήσιο υπογραφής.

Οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στο χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που θα καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και θα ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ.