ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Οι κάτοικοι αναγνώρισαν την προσφορά της υφυπουργού για το νησί της Σκοπέλου"

Η ενημέρωση από την Υφυπουργό Εσωτερικών και υποψήφια βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη
"Οι κάτοικοι αναγνώρισαν την προσφορά της υφυπουργού για το νησί της Σκοπέλου"

Αναλυτικά:

Περιοδεία στη Σκόπελο πραγματοποίησε την Πέμπτη  η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κ. Χρυσοβελώνη συναντήθηκε με τους Δημάρχους του νησιού, τον νυν Δήμαρχο κ. Βασιλούδη και τον νεοκλεγέντα κ. Περίσση, επαγγελματίες, υπαλλήλους δημοσίων  υπηρεσιών αλλά και με κατοίκους και φορείς όπου επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην υφυπουργό.

Ο νυν Δήμαρχος κ. Βασιλούδης ευχαρίστησε την υφυπουργό για την ως σήμερα θετική συμβολή της για τα θέματα που απασχόλησαν το νησί της Σκοπέλου και εξήρε την ουσιαστική παρέμβασή της όταν οι καταστροφικές πλημμύρες έπληξαν το νησί και χρειάστηκε άμεση βοήθεια.

Να σημειωθεί ότι η κ. Χρυσοβελώνη επί θητείας της ως υφυπουργός Υποδομών στις  πλημμύρες της 22ας και 23ης Σεπτεμβρίου 2015 στο νησί της Σκοπέλου , συνέβαλε στην αποστολή της Μικτής Ομάδας Μηχανημάτων Ανασυγκρότησης του στρατού (ΜΟΜΑ), η οποία μετέβη στο νησί της Σκοπέλου προκειμένου να αναλάβει ενεργό ρόλο και δράση.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του Υπουργείου Υποδομών όπου εγκρίθηκε χρηματοδότηση ποσού 500.000 ευρώ στο Δήμο Σκοπέλου. Επιπλέον η  Διεύθυνση Αντιπλημμυρικών Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Γενικής Γραμματείας Υποδομών διέθεσε πίστωση ποσού ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ.

Επί θητείας της κ. Χρυσοβελώνη στο υπουργείο Εσωτερικών, διατέθηκαν στο Δήμο Σκοπέλου μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ποσό  6.666.800 € .

Η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε: "πάντα ήμουν δίπλα στις Σποράδες και θα συνεχίσω να είμαι από οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκομαι. Δεσμεύομαι ότι θα υπερασπίζομαι πάντα τα αιτήματα των νησιών μας σε ότι θέματα τους απασχολούν".