ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι πρώτοι του Βελεστίνου γράφουν στο Μουσικό Βαγόνι

Όπως κάθε χρόνο, το Μουσικό Βαγόνι δίνει το βήμα στους διακριθέντες των Πανελληνίων ώστε να ξεδιπλώσουν τις σκέψεις τους για τη δοκιμασία που πέρασε και τη νέα σελίδα της ζωής τους που ανοίγεται
Οι πρώτοι του Βελεστίνου γράφουν στο Μουσικό Βαγόνι

Οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι της Γ` Τάξης του ΓΕΛ Βελεστίνου, Απόστολος Μπατακόγιας, Σάββας Καρατζίδης και Αντωνία Κουσκουρίδα και η πρώτη του ΕΠΑΛ Βελεστίνου, Αθηνά Ζενίδη από την Κερασιά, γράφουν σε πρώτο πρόσωπο.

Απόστολος Μπατακόγιας - 18.860 μόρια - Θετικών Σπουδών

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων. Πιστεύω ότι οι βαθμοί είναι μία ανταμοιβή της προσπάθειας που κάνει κάθε μαθητής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου αλλά και την οικογένειά μου που με στήριξε.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να εισαχθούν στη σχολή που επιθυμούν.

Σάββας Καρατζίδης - 17.509 μόρια - Ανθρωπιστικών Σπουδών

Η αλήθεια είναι πως οι στόχοι μου κατά καιρούς άλλαζαν, καθώς πέρα απο τα ενδιαφέροντά μου, έλαβα υπόψιν και τις οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα και τις προοπτικές των επαγγελμάτων.

Τελικά αποφάσισα ότι θέλω να περάσω σε μία Αστυνομική Ακαδημία. Δευτερευόντως, θα με ενδιεφερε και η Ψυχολογία.

Η χρονια κύλησε με πολύ διάβασμα και κόπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου και τους καθηγητές μου, τόσο από το σχολείο, όσο και από τα φροντιστήρια.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέρασαν με πολλή προσπάθεια και από αυτή τη δοκιμασία. Όσοι δεν τα κατάφεραν να μην το βάλουν κάτω. Να συνεχίσουν να κυνηγούν τους στόχους τους και να συνειδητοποιήσουν ότι η ζωή δεν τελειώνει στις Πανελλήνιες.

Η ζωή τώρα ξεκινά!

 

Αντωνία Κουσκουρίδα - 17.467 μόρια - Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και τους φροντιστές μου για τη στήριξη και την βοήθεια που μου παρείχαν όλο αυτό τον καιρό σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον μόχθο και την προσπάθεια την οποία κατέβαλαν γιατί ουσιαστικά δεν κρινόμαστε μόνο από το αποτέλεσμα αλλά συχνά κρινόμαστε και από την προσπάθεια!

Καλή δύναμη στους επόμενους!

Αθηνά Ζενίδη - 15.625 μόρια - Διοίκηση και Οικονομίας (Υπάλληλος διοίκησης και οικονομικών υπηρεσιών)

Αρχικά επέλεξα το ΕΠΑΛ διότι πίστευα οτι μπορώ να τα καταφέρω σε ένα ικανοποιητικό βαθμό χωρίς φροντιστήριο, όπως κι έγινε.

Στόχος μου ειναι να περάσω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βόλου και ευχομαι να το πετύχω.