ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακυρώνεται η συναυλία Μόρφη-Πορτοκάλογλου στον Βόλο

Ακυρώνεται η συναυλία Μόρφη-Πορτοκάλογλου στον Βόλο

Aγαπητοί φίλοι μας,

Είμαστε συντετριμμένοι με τις εικόνες των καταστροφών που συμβαίνουν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας. 

Αναλογιζόμενοι το μεγάλο πλήγμα των ημερών αυτών και τις δυσκολίες που βιώνει μέρος των συμπολιτών μας, θεωρούμε οτι δεν είναι η στιγμή για συναυλίες. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ματαιώνεται η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη στον Βόλο 12 Σεπτεμβρίου και στη Λάρισα 13 Σεπτεμβρίου.

Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά στην υγεία και να έχουμε σύντομα την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά μαζί σας με χαμόγελο.

Σχετικά με τα εισιτήρια σας και την επιστροφή του αντιτίμου στους κατόχους:

Όσοι έχετε προμηθευτεί τα εισιτήρια σας από τα φυσικά σημεία προπώλησης , δηλαδή Κεχαίδης και Illusion στην πόλη του Βόλου / Καλτσάς βιβλιοπωλείο και Snuff tobacco store στην πόλη της Λάρισας, μπορείτε να τα εξαργυρώνετε από το ίδιο σημείο που τα αγοράσετε, μέσα στις επόμενες 20 μέρες.

Εάν η πληρωμή έγινε με κάρτα (Online) οι επιστροφές γίνονται απευθείας στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά τις επόμενες μέρες. 

Εάν η πληρωμή έγινε με μετρητά στο συμβεβλημένο δίκτυο καταστημάτων της More/ Viva ( Public, Nova, Mymarket, Shell Κλπ) παρακαλείστε να αποστείλετε εντός του μήνα Σεπτεμβρίου στο info@labart.gr μαζί με τον κωδικό παραγγελίας ή voucher τα παρακάτω στοιχεία:
 ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟY
ΌΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ
ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 

Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, στείλτε στο info@labart.gr

Σχετικά με την επικείμενη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον Βόλο 17 Σεπτεμβρίου, θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση.