ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ειδικό τμήμα ενημέρωσης και υποστήριξης των πληγέντων επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Διευρυμένη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας - Επίσκεψη σε όλες τις επιχειρήσεις που επλήγησαν
Ειδικό τμήμα ενημέρωσης και υποστήριξης των πληγέντων επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 

Διευρυμένη έκτακτη συνεδρίαση της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με τη συμμετοχή των δύο επαγγελματικών Ομοσπονδιών (ΟΕΒΕΜ – ΟΕΒΕ Μαγνησίας και Β. Σποράδων) και του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Ν. Ιωνίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου με αποκλειστικό θέμα την πρόσφατη θεομηνία και τη διαδικασία ενημέρωσης αναφορικά με την καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν οι επιχειρήσεις.

Τα μέλη της Δ.Ε. ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλη Μπασδάνη διεξοδικά για το περιεχόμενο της συνάντησης που υπήρξε μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σκρέκα και τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, αλλά και για τη διαδικασία ενημέρωσης που θα ακολουθηθεί από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου σε όλες τις πληγείσες επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξει συγκρότηση ομάδων ανά δύο άτομα για επίσκεψη σε όλες τις επιχειρήσεις που επλήγησαν με την συμμετοχή τόσο αιρετών, όσο και υπαλλήλων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Οι ομάδες θα διανείμουν σε κάθε επαγγελματία που επλήγη από την κακοκαιρία ενημερωτικό φυλλάδιο, όπου θα αναφέρονται λεπτομερώς όλες οι πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις κάλυψης ζημίας, αλλά και για το αν υπάρχει δικαίωμα ή μη σχετικής αποζημίωσης από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας.

Ταυτόχρονα, αξίζει να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας δημιούργησε ειδικό τμήμα ενημέρωσης και υποστήριξης των πληγέντων επιχειρήσεων, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται. Αυτό θα λειτουργεί από υπάλληλο του Επιμελητηρίου καθημερινά (09:00-17:00) ή εναλλακτικά στο email info@cci-magnesia.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται επίσης και στα τηλέφωνα της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής (213 1331300/08:00-16:00) ή εναλλακτικά στο email infoarogi@civilprotection.gr