ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενημερώσαμε τον Δήμαρχο για προσωπικές επιθέσεις

Ενημερώσαμε τον Δήμαρχο για προσωπικές επιθέσεις
"Ενημερώσαμε τον Δήμαρχο, περισσότερο να τον… προφυλάξουμε και όχι να προφυλαχτούμε, επειδή η όποια τρομοκρατία σε μας… δεν περνάει, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ!
 
Μάλλον δε θέλησε να καταλάβει ούτε την "εμπλοκή" του, ούτε και την επικινδυνότητα, υπεροψία...; Τον καθιστούμε άμεσα και δημόσια υπεύθυνο, δια παν ενδεχόμενο…", σημειώνει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος δήμαρχος, Απόστολος Παπαίωάννου.
 
Αναλυτικά:
 
Από τη "μάχη του νερού" περάσαμε και σε προσωπικές επιθέσεις! Κάποιοι δεν αντέχουν ούτε την κρίση, ούτε και την κριτική ούτε τη διαφορετική άποψη.
 
Ετσι ξεκρεμάστηκαν μουσκεμένες λέξεις, υβριστικές εκφράσεις, τρομοκρατίας, αυθάδειας...
 
Η πολιτική ζωή πια στο Δήμο μας παίρνει άλλο δρόμο, απειλών, χαρακτηρισμών και είμαστε στο παρά πέντε μιας προεκλογικής περιόδου.
 
Ενημερώσαμε το Δήμαρχο, περισσότερο να τον… προφυλάξουμε και όχι να προφυλαχτούμε, επειδή η όποια τρομοκρατία σε μας… δεν περνάει, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ…!
 
Μάλλον δε θέλησε να καταλάβει ούτε την "εμπλοκή" του, ούτε και την επικινδυνότητα, υπεροψία...; Τον καθιστούμε άμεσα και δημόσια υπεύθυνο, δια παν ενδεχόμενο…
 
Υ.Γ. Η κριτική και η κρίση, θεμιτό, θα συνεχιστεί επί παντός του επιστητού, ευχόμενοι η πολιτική ζωή να βρει το μαλακτικό του θυμού κι όποιος δεν αντέχει, ας κάτσει σπίτι του!