ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Ελένης Καραγιάννη με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου

Συνάντηση Ελένης Καραγιάννη με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου

Συνεχίζοντας τις προεκλογικές επαφές και συναντήσεις, η Ελένη Καραγιάννη, δημοσιογράφος, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μαγνησίας με τον Κώστα Αγοραστό, επισκέφθηκε σήμερα το Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Εκτενής ήταν η συζήτηση με τον πρόεδρο του ΕΚΒ Θαν. Παπαδημόπουλο, τον γραμματέα Δημ. Βασιλείου και τον αντιπρόεδρο της διοίκησης Νίκο Ζυγούρη. Στο τραπέζι άνοιξαν μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό κίνημα, όπως οι εργασιακές σχέσεις, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, η ακρίβεια που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, αλλά και το θέμα της ανεργίας. Στην ίδια συνάντηση η διοίκηση του Ε.Κ.Β. ανέπτυξε τα σημεία του νέου εργασιακού νομοσχεδίου, με τα οποία διαφωνεί.

"Ακούμε, καταγράφουμε, αλλά κυρίως προωθούμε προτάσεις, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης, που μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων. Αλλωστε, η περιφερειακή αρχή του Κώστα Αγοραστού έχει σταθεί τα προηγούμενα χρόνια δίπλα στους εργαζόμενους με πληθώρα δράσεων και παρεμβάσεων κατά της ανεργίας και κατά της ακρίβειας. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε, εντείνοντας αυτή την προσπάθεια", τόνισε η Ελένη Καραγιάννη.