ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ 3χ3 στο Βελεστίνο!

Με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ 3χ3 στο Βελεστίνο!

Το δικό της όμορφο μπασκετικό τριήμερο (1-3/9) έζησε η περιοχή μας, με παιδιά όλων των ηλικιών να συμμετέχουν στο Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3 που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου "Ενοδία" στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Χθες Κυριακή, μέρα ημιτελικών και τελικού, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη. Οι πολύ εύστοχοι "The Fat Boys" (Ντόντος, Κουκουλής, Αγγέλης, Θ. Σαράντης), επικράτησαν των βετεράνων πλην ιδιαίτερα μαχητικών "Παραλίγο 250" (Τσεκούρας, Μπομπότης, Γεροβασίλης, Λίταινας, Χ. Αραμπατζής, Καναλιώτης), κατακτώντας τη διοργάνωση. Στην μικρότερη ηλικιακή κατηγορία νικητές αναδείχθηκαν οι VELESTINOCK (Α. Παπαγεωργίου, Λέσι, Κατσαντάμης.)

Κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων, επελέγησαν και συμβολικά άτομα να πραγματοποιήσουν τις απονομές, όπως ο Φοίβος Παπαγεωργίου, γιος του αείμνηστου Απόστολου Παπαγεωργίου, επί σειρά ετών προέδρου του ιστορικού Αδμήτου με το τρόπαιο να παραλαμβάνει σημαδιακά ο συνονόματος εγγονός του, Απόστολος Παπαγεωργίου καθώς και ο Χαράλαμπος Πάσχος (αγωνίστηκε και στο τουρνουά), ως μέλος της μπασκετικής ομάδας του Ρήγα τη δεκαετία του `80.

Απονομές πραγματοποίησαν επίσης, ο εκπρόσωπος του Γ.Σ. Βελεστίνου, Λευτέρης Πασσιάς, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, η πρόεδρος της Ενοδίας, Ραφαέλα Καλαμπακιώτη και ο πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου, Γιώργος Καρτσώνας.

Οι νικητές “Fat Boys” με τον πανταχού παρόντα σε αθλητικά γεγονότα Λευτέρη Πασσιά,  την πρόεδρο της Ενοδίας, Ραφαέλα Καλαμπακιώτη και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, τον πατέρα Αθανάσιο Συρταδιώτη που βρίσκεται πάντα κοντά στις διοργανώσεις και τον εθελοντή διασώστη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων για την υγειονομική κάλυψη.

Οι τροπαιούχοι VELESTINOCK με τον Φοίβο Παπαγεωργίου

Ο Χαράλαμπος Πάσχος με την νεανική ομάδα VELERMPAN

Δείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ