ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος μας αράδιασε με χίλια φληναφλήματα

Για απουσία εξηγήσεων και ανάληψης ευθυνών κατηγορεί τον Δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα ο υποψήφιος Δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση, Απόστολος Παπαϊωάννου, απευθύνοντας μάλιστα τον χαρακτηρισμό "Εκπρόσωπος του Υπουργού"
Για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος μας αράδιασε με χίλια φληναφλήματα

Για απουσία εξηγήσεων και ανάληψης ευθυνών στο δημοτικό συμβούλιο όσον αφορά τις πυρκαγιές που έπληξαν τον περασμένο Ιούλιο τον Δήμο Ρήγα Φεραίου κατηγορεί τον Δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα ο υποψήφιος Δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση, Απόστολος Παπαϊωάννου, απευθύνοντάς του μάλιστα τον χαρακτηρισμό "Εκπρόσωπος του Υπουργού".

"Κρύφτηκε κι η ανύπαρκτη Πολιτική Προστασία  του Δήμου, μες τους καπνούς", σχολιάζει ακόμα στην ανακοίνωσή του ο κ. Παπαϊωάννου, ρίχνοντας βέλη και προς τον "εξαφανισμένο  και παραιτημένο επικεφαλής  του Όλοι μαζί", όπως αναφέρει, Χαράλαμπο Πάσχο, για τη μη παραίτησή του από όργανα κι επιτροπές του Δήμου μετά τη συμπόρευση με τον Δημήτρη Νασίκα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή του

Για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος  κ, Νασίκας, με  περισπούδαστο ύφος  υπερασπιστή  της κυβέρνησης, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, μας αράδιασε με χίλια φληναφλήματα, τα πόσα καλά έπονται της  πυρκαγιάς που έπληξε το Δήμο μας  από τον Υπουργό "του" κι από την Κυβέρνηση , ούτε κυβερνητικός εκπρόσωπος! Προσπάθησε δε στην περιγραφή του για το "δια ταύτα" να "μην" πει τίποτα, ούτε για τις αιτίες, ούτε για τις ευθύνες  του επιτελικού κράτους, ούτε και για την ανυπαρξία προγραμματισμού  της Πολιτικής Προστασίας της Δημοτικής Αρχής,… κιχ!

Ναι για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή, ο καύσωνας, ο αέρας κι ο Μήτσος που δεν καθάρισε το οικόπεδο και το μαντρί, μήπως καθάρισε ο Δήμος τα δημοτικά του; Ποτέ και Πουθενά ! Μα πόσα ξοδεύει αυτή η πολιτεία για να κρυφτεί απ τις ευθύνες της;

Κρύφτηκε κι η ανύπαρκτη Πολιτική Προστασία  του Δήμου, μες τους καπνούς, ευτυχώς  ξεσηκώθηκαν οι  συμπολίτες ως εθελοντές  πυροσβέστες (μόνο ο λαός σώζει το λαό) αφού απουσίαζαν οι δομές, υποδομές, μηχανήματα, δρόμοι, διαδρομές, γεννήτριες , ανύπαρκτα, τόσα χρόνια τώρα.

Και ο "εκπρόσωπος του  Υπουργού" κ. Δήμαρχος  ευλογώντας  τις "ταχύτατες" αποζημιώσεις, στην πολιτική του κόστους κέρδους, καμάρωσε  την πολιτική φιλανθρωπίας  στην πρεμούρα του να εκθειάσει  τους χορηγούς που προσέφεραν "ξυλεία και λαμαρίνες" για να ξαναχτιστούν μαντριά, στάνες,  αποκαλύπτοντας την απόλυτη  γύμνια του επιτελικού τους κράτους  και του Δήμου. Δυστυχώς ο βασιλιάς  ήταν, είναι και θα είναι θεόγυμνος.  Ουδέποτε απαίτησε ως  όμοιος ομοίω απ τους ομοίους, όχι μόνο σα μελος της Κυβερνώσας, αλλά ούτε σαν μέλος της ΚΕΔΕ, έστω  τα απαραίτητα !Σας τον παραδίδουμε !

Υ.Γ.: Απ το τελευταίο  δε "κολοβό" Δημοτικό Συμβούλιο  απουσίαζε, η χωμένη στις συγκυβερνητικές  αγκάλες του κ Νασίκα, αντι-συμπολίτευση του κ. Πάσχου, που χρόνια τώρα μπέρδευε το μπόι με τη σκιά, ρίχνοντας  ενίοτε καμιά άσφαιρη (πιρουέτα ομορφιάς!). Εξαφανισμένος  και παραιτημένος  ο επικεφαλής  του "Ολοι μαζί", δεν παραιτήθηκε όμως  κι  από τα όργανα και τις επιτροπές  (οικονομική, Ποιότητας  Ζωής, ΝΠΔΔ, ΔΕΥΑΡΦ). Ω τι ιταμότητες! Αν αυτό δεν είναι παρανομία αμφότερων Νασίκα-Πάσχου και οι αποφάσεις έκνομες  τότε πρόκειται περί της απόλυτης ανηθικότητας, αν χωράει ηθική μες τη μιζέρια, αλλά ο σοφός λαός σοφά δηλώνει "τα’ αγγειά γινήκαν θυμιατά…". Δυστυχώς  όμως άμα βουτήξεις το κεφάλι σου στην …άμμο,  δεν δικαιούσαι μήτε το ροκ της πολιτικής κηδείας  σου και δυστυχέστερα, κάποιοι δεν κατάφεραν να αποβάλλουν ποτέ τον ραγιά από  μέσα τους...

Δοξάστε τους !