ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δώρας Μαυρομάτη - Τσουμπέκου

Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ανανέωση και Συνεργασία για τον Δήμο μας" κατέρχεται στις εκλογές η εκπαιδευτικός από τα Κανάλια
Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δώρας Μαυρομάτη - Τσουμπέκου

Επιτρέψτε μου να συστηθώ, για να γνωριστούμε καλύτερα. Ονομάζομαι Μαυρομάτη - Τσουμπέκου Δώρα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Κανάλια του Δήμου Ρήγα Φεραίου, είμαι σύζυγος του Αντωνίου Τσουμπέκου και μητέρα τριών τέκνων. Με μεγάλη μου χαρά αποφάσισα να δεχθώ την τιμητική πρόταση του κ. Παπαδάμ Γιώργου και να συμμετέχω στον συνδυασμό “Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας.

Είμαι εκπαιδευτικός, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μακρόχρονη εμπειρία και προϋπηρεσία στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και ειδικότερα στην εξυπηρέτηση πελατών. Η επιμονή μου και η προσήλωση στους στόχους μου, καθώς και η πίστη στο δόγμα “διά βίου μάθηση” είναι οι λόγοι που με ώθησαν να εγγραφώ στο Μεταπτυχιακό «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Διαμεσολάβηση», στο οποίο και φοιτώ εν τω παρόντι.

Όσοι με γνωρίζουν, σίγουρα θα έχουν ξεχωρίσει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά μου. Ο κύριος λόγος για τον οποίο επιθυμώ να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας ως δημοτική σύμβουλος, είναι γιατί αγαπώ και οραματίζομαι ένα καλύτερο μέλλον για αυτόν, φέροντας μαζί μου καινοτόμες ιδέες και πρακτικές. Στον αγώνα αυτό φυσικά δεν είμαι μόνη μου, αλλά έχω την τιμή να αγωνίζομαι πλάι στον εκπρόσωπο αυτού του συνδυασμού, υπηρετώντας το στοχευμένο του πρόγραμμα και ξεχωρίζοντας το ήθος και την αξιοπρέπειά του. Παράλληλα, όμως, συμπορεύομαι με μία ικανότατη ομάδα υποψηφίων, επιδιώκοντας όλοι μαζί να πετύχουμε την “Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας”.

Ο κοινός μας παρονομαστής είναι η αγάπη για τον τόπο μας,

ή όπως το αποτυπώνει καλύτερα ο Ρήγας στον «Ηθικό Τρίπους»:

“Ο ιερός της πατρίδος έρως εμφωλεύει εις την καρδίαν, και η καρδία δε γηράσκει ποτέ”.

Δώρα Μαυρομάτη - Τσουμπέκου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ανανέωση και Συνεργασία για τον Δήμο μας"