ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα στο Βελεστίνο

Εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα στο Βελεστίνο

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, ΩΡΕΣ: 09.00-13.00

ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

Αρκούν δέκα λεπτά από τον χρόνο μας για να σώσουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας και να συμβάλλουμε καθοριστικά στην επίτευξη της πολυπόθητης επάρκειας αίματος στη χώρα μας.

Είναι συγκινητικό πώς το σπουδαιότερο αγαθό που μπορεί να προσφέρει κάποιος είναι το ίδιο του το αίμα που αναγεννάται και χαρίζει ζωή σε όποιον βρεθεί σε ανάγκη. Είμαστε γεννημένοι με αυτή την κληρονομιά από τη φύση μας. Να είμαστε αλληλέγγυοι και να προσφέρουμε στο σύνολο της κοινωνίας. Είναι προσωπική ευθύνη και συνάμα η μεγαλύτερη μας δύναμη.

Ωστόσο το αίμα στις τράπεζες αίματος βρίσκεται σε ανεπάρκεια και χιλιάδες άνθρωποι αγωνίζονται για τη ζωή τους. Το αίμα είναι αγαθό σε έλλειψη. Δεν διατίθεται «στα ράφια», δεν πωλείται με αντίτιμο, δεν παράγεται σε εργοστάσια. Το δημιουργεί μόνο ο ανθρώπινος οργανισμός και το προσφέρει μόνο η ανθρώπινη ευαισθησία.

«Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 στο Βελεστίνο στην πλατεία ρολογιού 9.00 -13.00», αναφέρει η συντονίστρια των κοινωνικών δομών, Αντωνία Χασιώτη, «λίγη ακόμη προσπάθεια για μια ακόμη αιμοδοσία αξίζει για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μπορεί ο καθένας μας να χαρίσει μια ζωή!!»