ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Δήμος Αλμυρού μια από τις πιο δυναμικές περιοχές του Νομού Μαγνησίας

Περιοδεία στην περιοχή του Αλμυρού πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας
Ο Δήμος Αλμυρού μια από τις πιο δυναμικές περιοχές του Νομού Μαγνησίας

Για τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου Αλμυρού, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φορείς και κατοίκους της περιοχής ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε την Τετάρτη στην πόλη του Αλμυρού, την Ευξεινούπολη και την Ανάβρα.

Ο κ. Μαραβέγιας επισκέφθηκε στο Δημαρχείο τον απερχόμενο Δήμαρχο Δημήτρη Εσερίδη, με τον οποίο είχε γόνιμο διάλογο για τα προβλήματα και τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής. Συνάντηση είχε και με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν θερμό χαιρετισμό και δεσμεύτηκαν να έχουν στο άμεσο μέλλον συνεργασία για την επίλυση προβλημάτων της περιοχής.

Ο κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι ο Δήμος Αλμυρού αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές περιοχές του Νομού Μαγνησίας με τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες και επομένως προοπτικές ανάπτυξης σε τομείς όπως η πρωτογενής παραγωγή, η μεταποίηση, αλλά και ο εναλλακτικός τουρισμός. Αυτό που απαιτείται είναι συγκεκριμένος σχεδιασμός και συνεργασία  για την επίλυση των προβλημάτων.

Από την πλευρά του δεσμεύτηκε να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του ώστε να αντιμετωπιστούν παθογένειες που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα και τη ζωή των πολιτών, όπως η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας και των αγροτικών ιατρείων. Νωρίτερα, εξάλλου, είχε επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου είχε αναλυτική συζήτηση με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτελούν καθημερινά το έργο τους. "Θεωρώ υποχρέωσή μου, όπου υπάρχουν δημόσιες δομές που αφορούν το επάγγελμά μου, να προστρέχω σε αυτές προκειμένου να μιλήσω με τους συναδέλφους για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους", σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Μαραβέγιας.

Στις συζητήσεις με τους κατοίκους, κυριάρχησαν θέματα που αφορούν κυρίως την ανάγκη άμεσης αντικατάστασης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Αλμυρού και της Ευξεινούπολης, την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων και τη βελτίωση του οδικού δικτύου σε ολόκληρο τον Δήμο, με προτεραιότητα στο παραλιακό μέτωπο. Επίσης, οι δημότες Αλμυρού έθεσαν με έμφαση στον κ. Μαραβέγια το θέμα της ασφάλειας, καθώς κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή έχουν γίνει άπειρες φορές στόχος διαρρηκτών.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, απ’ όπου υπογράμμισε τον κεντρικό στόχο της Νέας Δημοκρατίας να ξαναγίνουν ασφαλείς οι γειτονιές, ώστε όλοι οι πολίτες να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια στα σπίτια τους, τη δουλειά τους, τις καθημερινές μετακινήσεις και δραστηριότητές τους.