ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου και σε όλο το Δ.Σ.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Μαγνησία με τον Κώστα Αγοραστό που προέρχεται από οικογένεια με μικρασιάτικες ρίζες, παραβρέθηκε στην εκδήλωση εκπροσωπώντας την Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Βόλου "Ιωνες"
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου και σε όλο το Δ.Σ.
Ο Σπύρος Μάμαλης με τον πρόεδρο της Εστίας Μικρασιατών και Ποντίων, Θανάση Νέμτσα και την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου "Εγγλεζονήσι", Ουρανία Κουτσογιάννη-Σταματιάδου

Τα συγχαρητήριά του για την διοργάνωση της Μικρασιάτικης Βραδιάς που υλοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (26/8) στο Βελεστίνο από την Εστία Μικρασιατών και Ποντίων εξέφρασε ο Σπύρος Μάμαλης.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Μαγνησία με τον Κώστα Αγοραστό που προέρχεται από οικογένεια με μικρασιάτικες ρίζες, παραβρέθηκε στην εκδήλωση εκπροσωπώντας την Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Βόλου "Ιωνες". Ο ίδιος σημείωσε: "Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Νέμτσα και σε όλο το Δ.Σ για αυτή την εξαιρετική βραδιά!

Την επόμενη μέρα, ο κ. Μάμαλης παραβρέθηκε στην παραδοσιακή πηλειορίτικη βραδιά στην Κερασιά, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα και την πρόεδρο του ιδιαίτερα ενεργού συλλόγου, Ελένη Παπαδημητροπούλου.