ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Ιωάννας Παπαδοπούλου

Δήλωση υποψηφιότητας Ιωάννας Παπαδοπούλου

Ως υποψήφια σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Καναλίων με τον συνδυασμό "Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας" κατέρχεται στις ερχόμενες εκλογές η Ιωάννα Παπαδοπούλου, φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας - Αγροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των απεντομώσεων- απολυμάνσεων και εθελόντρια.

Αναλυτικά η δήλωσή της.

Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό της παράταξης "Ανανέωση και Συνεργασία για τον δήμο μας" του κ. Γιώργος Παπαδάμ.

Γιατί η νέα γενιά συμμετέχει δυναμικά με την παρουσία της στην τοπική κοινωνία.

Ονομάζομαι Ιωάννα Παπαδοπούλου του Κωνσταντίνου και είμαι φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας - Αγροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επίσης δραστηριοποιούμαι στον χώρο απεντομώσεων- απολυμάνσεων ως ελεύθερος επαγγελματίας με την δική μου εταιρεία INSECT SOLUTION. Έχω συμμετάσχει από την θέση του αντιπροέδρου στην εθελοντική δράση παιδιών της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος "HELMEPA junior".

Ζητώ την στήριξη σας στην νέα μου αυτή προσπάθεια προσδοκώντας να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης σας, προσφέροντας με όλες μου τις δυνάμεις το καλύτερο για την τοπική κοινωνία των Καναλίων.