ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Στ. Γιάτσιου

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ανανέωση και συνεργασία για τον Δήμο μας" κατέρχεται στις ερχόμενες εκλογές ο Βελεστινιώτης αστυνομικός
Δήλωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Στ. Γιάτσιου
Συνδημότισσες, συνδημότες
 
Ονομάζομαι Γιάτσιος Κωνσταντίνος του Στεργίου και κατοικώ στο Βελεστίνο. Είμαι παντρεμένος με την Δημητρακοπούλου Μαρίνα, νοσηλεύτρια στο Κ.Υ. Βελεστίνου και έχουμε δύο κόρες 12 και 16 ετών.
 
Κατατάχθηκα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων το έτος 1997 και αφού υπηρέτησα σε διάφορες θέσεις στο Νομό Αττικής, το 2009 καθώς ωρίμασαν οι συνθήκες, αποφάσισα να επιστρέψω στην γενέτειρά μου και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Σώμα, υπηρετώντας αρχικά σε Υπηρεσίες του νομού και στη συνέχεια στο Α.Τ. Ρήγα Φεραίου που αστυνομεύει την ευρύτερη περιοχή του δήμου μας.
 
Το ενδιαφέρον για το καλό και την πρόοδο της περιοχής που ζούμε με τις οικογένειές μας, αποτελεί για εμένα ύψιστη προτεραιότητα και βασικό στόχο. Έχω έντονη τη διάθεση για προσφορά σε όλα τα επίπεδα και την πεποίθηση ότι καθώς ο τόπος μας αποτελεί σημαντικό ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο η ανάδειξή του, από νέους και γεμάτους όρεξη ανθρώπους, είναι επιτακτική.
 
Για όλους τους ανωτέρω λόγους και επειδή οι απόψεις μου ταυτίζονται με αυτές του συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» επικεφαλής του οποίου τίθεται ο Παπαδάμ Γεώργιος ζητώ την στήριξη της υποψηφιότητάς μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
 
Εύχομαι καλή επιτυχία στον συνδυασμό μας και καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών.