ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνες από την επίσκεψη Αυγενάκη στον πυρόπληκτο Άγιο Γεώργιο

Συνοδευόμενος από βουλευτές και τοπικούς φορείς, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκίνησε σήμερα το πρωί την περιοδεία του στην Θεσσαλία από τον Άγιο Γεώργιο συνομιλώντας με κτηνοτρόφους που έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από τις πυρκαγιές και κατοίκους της περιοχής, τονίζοντας πως "η ηγεσία του Υπουργείου βρίσκεται σταθερά δίπλα στους αγρότες, παρέχοντας πολυεπίπεδη στήριξη προκειμένου οι πυρόπληκτες περιοχές και οι αγρότες να ανακτήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη δυναμική τους"
Εικόνες από την επίσκεψη Αυγενάκη στον πυρόπληκτο Άγιο Γεώργιο

Ο ίδιος σημείωσε με προσωπική ανάρτηση

Πρώτη στάση της περιοδείας στη Θεσσαλία στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, που πρόσφατα επλήγη από την πύρινη λαίλαπα στην περιοχή μαζί με τον Υφυπουργό Διονύση Σταμενίτη, την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μ. Μακρή, τον Βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, τους Γ.Γ Δημήτρη Παπαγιαννίδη, Κώστα Μπαγινέτα και Γιώργο Στρατάκο, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα.

Η χώρα μας συνεχίζει να δοκιμάζεται, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη. Η Κυβέρνηση, με ταχύτατα αντανακλαστικά, αξιοποιεί κάθε δυνατό μέσο, με τη σκέψη όλων να βρίσκεται στους Πυροσβέστες, τους Αστυνομικούς, εθελοντές και όλους όσοι έχουν μπει σε αυτή την άνιση μάχη.

Η ηγεσία του Υπουργείου βρίσκεται σταθερά δίπλα στους αγρότες, παρέχοντας πολυεπίπεδη στήριξη προκειμένου οι πυρόπληκτες περιοχές και οι αγρότες να ανακτήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη δυναμική τους.

Δείτε φωτογραφίες