ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ελεύθερος επαγγελματίας Σπύρος Μάμαλης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας με τον Κώστα Αγοραστό

Ο ελεύθερος επαγγελματίας Σπύρος Μάμαλης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας με τον Κώστα Αγοραστό

Τον Ελεύθερο Επαγγελματία Σπύρο Μάμαλη που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Ο Σπύρος Μάμαλης γεννήθηκε το 1969. Κατάγεται από τη Νέα Ιωνία Βόλου, από οικογένεια με μικρασιατικές ρίζες και σήμερα κατοικεί στο Βόλο. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας, ιδιοκτήτης Μεταφορικής Εταιρίας με μακρόχρονη εμπειρία σε τεχνικά και δημόσια έργα, στον τομέα των χωματουργικών.

Ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση και το 2019 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου με το συνδυασμό Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική. Από το 2019 μέχρι σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φ.Δ.Χ. Αυτοκινητιστών ν. Μαγνησίας το διάστημα 2019-2023. Για πέντε συνεχείς διετίες είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού-Αθλητικού και Αλιευτικού Συλλόγου Οικισμών Κριθαριά και Πλάκες Βόλου ν. Μαγνησίας «Ο Νέος Απόστολος». Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Καραβάρα-Μάμαλη, δασκάλα παραδοσιακής και κλασικής μουσικής και έχουν δύο κόρες, την Στυλιανή και την Έλενα.