ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφιος με τον Κώστα Αγοραστό ο Δρ. Μάριος-Κωνσταντίνος Κόκκαλης

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, στον συνδυασμό του "Συμμαχία υπέρ των πολιτών", κατέρχεται ο Γενικός Χειρουργός Δρ. Μάριος-Κωνσταντίνος Κόκκαλης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Υποψήφιος με τον Κώστα Αγοραστό ο Δρ. Μάριος-Κωνσταντίνος Κόκκαλης

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κι εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Αγοραστός, καλωσόρισε τον Δρ. Μάριο-Κωνσταντίνο Κόκκαλη στο συνδυασμό "Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών" και τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του.

Ο Μάριος -Κωνσταντίνος Κόκκαλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη του Βόλου. Κατάγεται από το χωριό Κοκκαλαίικα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, από αγροτική οικογένεια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύτηκε στη γενική χειρουργική στην Γερμανία, όπου είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Τύμπινγκεν. Μετά από πορεία 10 χρόνων στην Γερμανία, επέστρεψε το 2018 στην Ελλάδα και σήμερα είναι ιδιώτης χειρουργός με ιατρεία σε Βόλο και Λάρισα.
 
Είναι μέλος πολλών Επιστημονικών Εταιριών, Ταμίας της Ελληνικής Εταιρίας Κήλης και ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Συλλόγου Ιατρών και Οδοντιάτρων (ESIO).
 
Ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ και Ταμίας του Δ.Σ. της «Πρότασης Ζωής» του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας.