ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το 13ο Αντάμωμα Φίλων της Παράδοσης στον Ριζόμυλο

Το 13ο Αντάμωμα Φίλων της Παράδοσης στον Ριζόμυλο
Πλησιάζει το 13ο Αντάμωμα Φίλων της Παράδοσης στον Ριζόμυλο που θα λάβει χώρις στις 25 Αυγούστου και είναι μία συδιοργάνωση της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ-ΣΠΟΡΑΔΩΝ και τον ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ.
 
Όπως σημειώνει ο χοροδιδάσκαλος κ. Γιάννης Λουλούδης, το ΑΝΤΑΜΩΜΑ, που αγαπήθηκε όσο τίποτε άλλο από τους χιλιάδες φίλους της Μαγνησίας και της ευρύτερης Θεσσαλικής περιοχής, έγινε ΘΕΣΜΟΣ, προσφέροντας ζωντάνια, κέφι και χορό με τα εκατοντάδες ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ απο ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ της περιοχής μας.
 
Φέτος η καταξιωμένη Ορχήστρα με τους Νίκο Μούτσελο (Γκάϊντα, Φλογέρα, Τσαμπούνα, Καβάλι), Νίκο Κερασιώτη (Κλαρίνο, Γιάννη Σκαμπαρδώνη (Βιολί), Κώστα Μούτο (Λαούτο), Αναστασία Λύτρα (Κρουστά), Βασίλη Σαραντινό και Λίλια Τσιπτσέ (Τραγούδι), θα μας συντροφεύσει στο βράδυ της Παρασκευής 25/8/2023, δημιουργόντας την κατάλληλη μουσική ατμόσφαιρα για όλους.
 
Το φετεινό ΑΝΤΑΜΩΜΑ είναι αφιερωμένο στους ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, που αποτελούν ίσως το σημαντικότερο παράγοντα της ύπαρξης των Παραδοσιακών Γλεντιών και των Κοινωνικών Εκδηλώσεων γενικότερα. Γι` αυτό το βράδυ της Παρασκευής θα τιμηθούν για την πολυετή προσφορά τους καταξιωμένοι Μουσικοί της ευρύτερης περιοχής μας, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στις 25/8/2023.
 
Όπως φυσικά γνωρίζετε η ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ αποτελεί για όλους εγγύηση για να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη, ζωντανή και γεμάτη χορό και κέφι αξέχαστη βραδιά.
 
Σας περιμένουμε όπως πάντα μαζικά όλους.
 
Για κλείσιμο τραπεζιών στα τηλέφωνα: 6932634905 Γιάννης Λουλούδης, 6977236338 Λάμπρος Μπόκας και 6976148811 Απόστολος Παπαπαναγιώτου.