ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δέχθηκα προτάσεις από τους επικεφαλής - Ραντεβού σε μελλοντικούς αγώνες

Το γεγονός πως εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα κατέλθει υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε προτάσεις από παρατάξεις του Δήμου και της Περιφέρειας, γνωστοποίησε ο Γιάννης Σκρίμπας
Δέχθηκα προτάσεις από τους επικεφαλής - Ραντεβού σε μελλοντικούς αγώνες

Αγαπητές φίλες και φίλοι συνοδοιπόροι και συντοπίτες, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις και αποφάσεις που διαχρονικά έκανα μαζί σας. Το τελευταίο διάστημα δέχθηκα από επικεφαλής τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης προτάσεις συμμετοχής μου στην εκλογική διαδικασία του Οκτώβρη, τους οποίους και ευχαριστώ για την τιμή.

Η πρόσφατη απόφαση μου να κάνω το επόμενο βήμα στην επαγγελματική μου καριέρα, οι απαιτήσεις αλλά και η προσήλωση στο εργασιακό περιβάλλον δεν μου αφήνουν περιθώρια για την ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά. Οι φετινές εκλογές τόσο για τον Δήμο μας όσο και για την περιφέρεια Θεσσαλίας κρίνονται κρίσιμες για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής. Με ταπεινότητα και διεκδικητικότητα την ώρα της κρίσης να λάβετε υπόψιν, συμπεριφορές, προγράμματα, θέσεις, τι έχει αφήσει ως αποτύπωμα ο υποψήφιος στον τόπο μας, η παρακαταθήκη που πρεσβεύει, η μαχητικότητα που εμπνέει. Αγαπητές φίλες και φίλοι μην κάνετε υποχώρηση στα πιστεύω σας, το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι συνέχεια των δικών σας επιλογών.

Η πορεία μου στα κοινά ήταν πάντοτε ανιδιοτελής, προσπάθησα με συναγωνιστές και συνοδοιπόρους να αφήσουμε το δικό μας αποτύπωμα και λιθαράκι για τις επόμενες γενιές. Προτίμησα να παραιτηθώ από έμμισθη θέση ευθύνης όταν διαφοροποιήθηκα από πολιτικές, παρά να "απολαμβάνω τα προνόμια" του αξιώματος.

Οι ημέρες και τα χρόνια περνούν γρήγορα.... οπότε ραντεβού σε μελλοντικούς αγώνες που είναι μπροστά μας. Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλους σας.