ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάρλα: Ευκαιρία για ψηφοθηρία και άσκηση πολιτικής για τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου κι επικεφαλής της παράταξης "Ανανέωση και συνεργασία για τον δήμο μας", Γιώργου Παπαδάμ
Κάρλα: Ευκαιρία για ψηφοθηρία και άσκηση πολιτικής για τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου
Ευκαιρία για ψηφοθηρία και άσκηση πολιτικής ήταν για το δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, το πρόβλημα που προέκυψε με το αρδευτικό νερό της Κάρλας. 
 
Ενώ φαινόταν ότι το πρόβλημα θα έφτανε εδώ, δεν έκανε καμία ενέργεια ο δήμαρχος και καμία παρέμβαση ώστε να αποφευχθεί. 
 
Φυσικά στο δημοτικό συμβούλιο είχαμε αποφασίσει ότι πρέπει να υπάρχει ο φορέας διαχείρισης της Κάρλας, και με την αναγκαία εκπροσώπηση του δημου Ρήγα Φεραίου, αλλά αυτό δεν διεκδικηθηκε  ποτέ από το δήμαρχο. Ενώ το θέμα της άρδευσης των εκτάσεων της Κάρλας, που αφορά τις κοινότητες του δήμου μας,  είχε εφαρμοστεί δοκιμαστικά αρχικά, δεν φρόντισε ο δήμαρχος να κινηθεί πριν οι αγρότες φτάσουν να είναι χωρίς νερό.
 
Επομένως είναι άστοχη η πρωτοβουλία του δημάρχου να συγκεντρώνει τους αγρότες για δήθεν επίλυση του προβλήματος, αποβλέποντας στις
 επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 
 
Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί ουσιαστικά, εφόσον το νερό είναι ζωτικής σημασίας για τους αγρότες της περιοχής και να μη φτάνουν οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάθε φορά με την ψυχή στο στόμα για το αν θα έχουν νερό ή όχι.
 
Επομένως πρέπει ο δήμος να κινείται άμεσα πριν δημιουργηθούν τα προβλήματα ώστε να μην τρέχει μετά να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των ζητημάτων που ανακύπτουν.