ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η παράταξη μας ενώνει δυνάμεις, ενώνει ανθρώπους

Η πρώτη κοινή φωτογραφία Δημήτρη Νασίκα και Αποστόλη Παπατόλια με φόντο το Περιβόλι Γρεβενών
Η παράταξη μας ενώνει δυνάμεις, ενώνει ανθρώπους

Σε γνωστοποίηση της υποψηφιότητας του Αποστόλη Παπατόλια ως δημοτικού συμβούλου με την παράταξη "Νέος Δήμος - Νέα Εποχη" προχώρησε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κι εκ νέου υποψήφιος, Δημήτρης Νασίκας.

Ο Αποστόλης Παπατόλιας ήταν από τους ανθρώπoυς που ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης ασκούσε δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή και στον ίδιο τον δήμαρχο.

Πλέον, μετά την προσχώρηση της παράταξης "Όλοι μαζί, μπορούμε" στον συνδυασμό του κ. Νασίκα, αμφότεροι κατέρχονται στις εκλογές με κοινό πρόγραμμα και κοινό στόχο την ανανέωση της εντολής στην δημοτική αρχή για τρίτη διαδοχική θητεία.

Η δήλωση του Δημήτρη Νασίκα

Οι κοινοί στόχοι και τα ίδια οράματα για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, μας οδηγούν σε αυτοδιοικητική συμπόρευση με τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ από το ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ. Ο Αποστόλης είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος και έχει διαρκή ενασχόληση με τα κοινά.

Ειναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ρήγα Φεραίου και εχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Περιβολιωτών Μαγνησίας, επίσης επι σειρά ετών Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσποσνδίας Βλάχων και μέλος του Εργατικού Κέντρου Βόλου

Η υποψηφιότητα του ενισχύει την αυτοδιοικητική μας προσπάθεια και αποδεικνύει ότι η παράταξη μας ενώνει δυνάμεις, ενώνει ανθρώπους και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ για τον ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ!