ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον προϋπολογισμό

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΛΑΣ Δήμου Ρήγα Φεραίου
Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον προϋπολογισμό

Προϋπολογισμός `19 ΡΦ!

Η ΛΑΣ Ρ. Φεραίου καταψήφισε το γεμάτο αντιφάσεις σχέδιο Προϋπολογισμού `19 του Δήμου όπως έκανε και στο Τεχ. Πρόγραμμα, καταγγέλλοντας τις αντιλαϊκές πολιτικές εντυπωσιασμού Δημ. Αρχής στο αντιφατικότερο παιχνίδι της πενταετίας τους, σε ένα Δήμο έρμαιο που "…αν βλέπεις το λύκο δεν ψάχνεις τον ντορό".

Η Δημ. Αρχή ΡΦ προσπάθησε να σώσει τον εαυτό της και την αντιλαϊκή πολιτική Κυβέρνησης ως "βασιλικότεροι του βασιλέως" με τυράκι στη φάκα το πρόγραμμα Φιλόδημο, θεωρώντας το πανάκεια και Παράδεισο.

Ο προϋπολογισμός είναι ξεκάθαρο και καταφανέστατο πως υπηρετεί τις γενικότερες αντιλαϊκές, κοινωνικοοικονομικές αναδιαρθρώσεις της κυβερνητικής επίθεσης, ενάντια σε δικαιώματα της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων στην υπηρεσία κεφαλαίου και Ε.Ε.

Τα συνήθη υποζύγια θα είναι και πάλι εργαζόμενοι και άνεργοι, συμπολίτες αγρότες κτηνοτρόφοι που καλούνται Ανταποδοτικά, αλλά χωρίς ανταπόδοση που θα κληθούν να πληρώσουν τα αδιέξοδα των πολιτικών Κυβέρνησης και Δημ. Αρχής!

Η ΛΑΣ Ρ. Φεραίου καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μικρομεσαίους, τη νεολαία, αγρότες και κτηνοτρόφους, σε ενιαίο μέτωπο αντίστασης ενάντια σε τέτοιους αντιλαϊκούς προϋπολογισμούς, κυβέρνησης και Δημ. Αρχής.

Αποστόλης Παπαϊωάννου - Επικεφαλής ΛΑΣ Ρ. Φεραίου