ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατασβέστηκε η φωτιά στην Χαλυβουργία

Κατασβέστηκε η φωτιά στην Χαλυβουργία
Εικόνες από την κατάσβεση - Μουσικό Βαγόνι

Συναγερμός ξέσπασε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι με φωτιά να ξεσπά, σύμφωνα με πληροφορίες, σε υπολείμματα καύσης του εργοστασίου της Χαλυβουργίας, σε υπαίθριο χώρο εντός του εργοστασίου στην Β` ΒΙ.ΠΕ. Βελεστίνου-Βόλου.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία επιχειρώντας συνολικά με 9 οχήματα και 18 άνδρες καθώς και το προσωπικό πυρασφάλειας του εργοστασίου, συμβάλλοντας καταλυτικά στην κατάσβεστη της πυρκαγιάς.

Προηγουμένως, το Μουσικό Βαγόνι σας μετέφερε τις πρώτες πληροφορίες με εικόνα και ήχο, σύμφωνα με τις οποίες ξέσπασε φωτιά σε υλικά σε αύλειο χώρο της Χαλυβουργίας Β` ΒΙ.ΠΕ. Βολου που βρίσκεται δίπλα στην περιοχή μας, με την πυροσβεστική να επιχειρεί άμεσα στο σημείο, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη από πλευράς αέρα μέρα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, αρχικά μαύροι και στη συνέχεια λευκοί καπνοί ήταν ορατοί από Άγιο Γεώργιο και Βελεστίνο ενώ εκφράσαμε την γνώμη πως θα πρέπει να υπάρξει άμεση ενημέρωση και προειδοποίηση από τους τοπικούς και περιφερειακούς φορείς για την δημόσια υγεία των πολιτών, κάτι που τελικά δεν συνέβη.