ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στήριξη ΠΑΣΟΚ στον Δ. Κουρέτα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η πρώτη δήλωση του υποψηφίου περιφερειάρχη και το άνοιγμα προς όλους τους Θεσσαλούς
Στήριξη ΠΑΣΟΚ στον Δ. Κουρέτα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας θα είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα στηρίζει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, όπως γνωστοποιήθηκε επίσημα απ΄το κίνημα. Όπως τονίζεται «με απόφαση της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανακοινώνει τη στήριξη του στους κάτωθι επικεφαλής συνδυασμών σε δύο ακόμη Περιφέρειες: Δημήτρης Κουρέτας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Στην πρώτη ανάρτησή του, μετά την γνωστοποίηση της στήριξής του από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας αναφέρει τα εξής, κάνοντας άνοιγμα συνεργασίας και συμπόρευσης σε όλους του Θεσσαλούς: «Το 2019 κατεβαίνοντας στις περιφερειακές εκλογές με την ανεξάρτητη κίνηση Πρωτοβουλία , προσπάθησα να πείσω τους πολίτες της Θεσσαλίας ποιος πρέπει να είναι ο δρόμος της ανάπτυξης της περιφέρειας μας. Ψηφιστήκαμε από το σχεδόν 6% των ψηφοφόρων χωρίς καμία κομματική στήριξη . Συμμετείχα με άλλους δύο συμβούλους στο περιφερειακό συμβούλιο και στα 60 σχεδόν συμβούλια προσπάθησα πάντοτε να παρουσιάζω πρόταση πως θα γινόταν καλύτερη η περιφέρεια . Ποτέ δεν μάλωσα με κανένα συνάδελφο και πάντοτε επιδίωξα την σύνθεση γιατί μόνο έτσι προχωράει ένας τόπος . Οι συνάδελφοί μου στο περιφερειακό συμβούλιο γνωρίζουν από όλες τις παρατάξεις πόσο μόχθησα για να βελτιώνω τις περιβαλλοντικές μελέτες έτσι ώστε να είναι πάντα για το καλό του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα να γίνονται έργα .

Ήρθα στην Θεσσαλία 34 ετών και τώρα είμαι 61. Αυτό που δημιούργησα με τους συνεργάτες μου στο πανεπιστήμιο πήρε πολύ χρόνο. Σήμερα με τιμά η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ να με στηρίξει για την περιφέρεια Θεσσαλίας και καλώ όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο . Όπως έβαλα σκοπό της ζωής μου να δημιουργήσω αυτό που κάναμε στο τμήμα βιοχημείας, να είστε όλοι βέβαιοι ότι θα το κάνω στο ακέραιο και στην περιφέρεια. Και ξέρω ότι αρκετοί το πιστεύετε . Σας καλώ σε αυτή την προσπάθεια».