ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Να εφαρμοστεί ο κανονισμός με πρόστιμα - Ο αναμάρτητος είναι εδώ - Πάρτε μόνοι σας το γκρέιντερ

Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα στον Ριζόμυλο, πλησίον οικισμού και λίγες μέρες μετά τις καταστροφικές φωτιές που γνώρισε η περιοχή μας, την οποία δημοσιοποίησε έμπλεος οργής ο Νίκος Βουραζέρης
Να εφαρμοστεί ο κανονισμός με πρόστιμα - Ο αναμάρτητος είναι εδώ - Πάρτε μόνοι σας το γκρέιντερ

Αρκετοί αναγνώστες, ανάμεσά τους ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ΛΑΣ, Απόστολος Παπαϊώαννου προχώρησαν σε σχολιασμό αναφορικά με την είδηση σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε κι ευτυχώς κατασβέστηκε σήμερα στον Ριζόμυλο, με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Νίκο Βουραζέρη να είναι αγανακτισμένος με τα παρατημένα οικόπεδα, γράφοντας:

"Σε απόσταση 50 μέτρων απο τον οικισμό του Ριζομύλου προλάβαμε σήμερα την φωτιά με την άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής και της Δημοτικής αρχής, σε ένα οικόπεδο παρατημένο όπως και τα υπόλοιπα που βρίσκονται περιμετρικά του χωριού. Οι κάτοχοι των οικοπέδων, τα περισσότερα απο αυτά ανεκμετάλευτα, να οργώσουν άμεσα τα οικόπεδα τους πριν συμβεί το χειρότερο. Το ίδιο συμβαίνει και εντός του οικισμού. Προσωπικά επικοινώνησα απο τον Μάιο μαζί τους και κάποια απο αυτά εχουν ήδη καθαριστεί. Πρέπει να σκεφτόμαστε συλλογικά και να σεβόμαστε τον διπλανό μας.

Στο σημείο απο την πρώτη στιγμή ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Δημήτρης Παλληκάρης και και ο αντιδήμαρχος Θανάσης Βλάχος".

O κ. Παπαϊωάννου σχολίασε στην ανάρτηση που κάναμε στο Facebook: "Οργισμένος με ποιον; Μάλλον με τον εαυτό του! Άραγε ο Δήμος καθάρισε τα ... Δημοτικά μέρη, ξερά χόρτα, ποικίλα σκουπίδια με εύλεκτα υλικά, πλαϊνά των δρόμων, των χαντακιών και ορίζει από τους συμπολίτες να προσαρμοστούν; Ο "αναμάρτητος" είναι εδώ και... θεόγυμνος!"

Σε άλλο σχόλιο ο Γιώργος Κουκότσικας τονίζει:

"Εφόσον δεν συμμορφώθηκαν ας γινόταν εφαρμογή του κανονισμού καθαριότητας!

Το καθαρίζει ο Δήμος και ταυτόχρονα βεβαιώνει το κόστος στον ιδιοκτήτη!
 
Υ.Γ. : Η (προ)ειδοποίηση γίνεται εγγράφως..."

Παράλληλα, σε άλλα σχόλια αναγνώστες γράφουν:

-"Εδώ τους κάηκε το γκρέιντερ που είχαν στο Βελεστίνο επειδή δεν είχαν καθαρίσει το οικόπεδο οι πολίτες φταίνε πάλι,κοίτα και λίγο τι δικιά σου καμπούρα".

-"Παίρνεις το γκρέιντερ και ανοίγεις Νίκο… Δεν ρωτάς! Αρκετά!"

-"Εικόνα εγκατάλειψης γενικότερα σε όλα τα χωριά της περιφέρειας όπου τόσο ιδιωτικά οικόπεδα όσο και δημόσια είναι σε άθλια κατάσταση!"