ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΟΜΥ ΙΩΛΚΟΥ: Δράση ενημέρωσης και προαγωγής υγείας για την παγκόσμια ημέρα ηπατίτιδας

ΤΟΜΥ ΙΩΛΚΟΥ: Δράση ενημέρωσης και προαγωγής υγείας για την παγκόσμια ημέρα ηπατίτιδας

ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΜΥ ΙΩΛΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΗΜΕΡΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ».

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ηπατίτιδας, η ΤΟΜΥ Ιωλκού, πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης- ευαισθητοποίησης, σχετικά με την πρόληψη της μετάδοσης των Ιογενών Ηπατιτίδων, την ενημέρωση του κοινού και των ομάδων υψηλού κινδύνου για την προστασία της δημόσιας υγείας, την προαγωγή εμβολιασμού και τη βελτίωση της κλινικής φροντίδας των ατόμων που πάσχουν από Ιογενή Ηπατίτιδα Β και C.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στον εσωτερικό χώρο της ΤΟΜΥ Ιωλκού (λόγω των υψηλών θερμοκρασιών), την  Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 και κατά τις ώρες 8:00 - 14:00 π.μ. από την Συντονίστρια Ιατρό  - Θέου Ζωή, τη Νοσηλεύτρια Τσιάμη Αναστασία, τις Επισκέπτριες Υγείας Ζαφείρη Αντωνία, Μαλλιαρού Δέσποινα και την Κοινωνική Λειτουργό Αθανασάκη Μαριαλένα.

Συμμετοχή και αρωγή στη δράση παρείχε και η Συντονίστρια των Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας του Κ.Υ. Βόλου και των ΤΟΜΥ Μαγνησίας κα Σκούπρα Καλλιόπη.

Παράλληλα με την ενημέρωση έγινε και διανομή έντυπου υλικού στους συμμετέχοντες. Σε περιπτώσεις πραγματοποιήθηκαν προσωπικές συνεδρίες και συμβουλευτική. Η δράση απευθύνθηκε σε άτομα κάθε ηλικίας και φύλου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 24210-44027.

Οι δράσεις /παρεμβάσεις πραγματοποιούνται  με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσονται  στο ΕΣΠΑ 2014-2020 του Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας.