ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ζαγοράς - Μουρεσίου ο Βασίλης Ρεπανίδης

Ανακοίνωση Βασιλείου Ρεπανίδη, υποψήφιου Δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ζαγοράς - Μουρεσίου ο Βασίλης Ρεπανίδης

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.

Μια νέα εποχή σηματοδοτούν για τον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Με το βλέμμα στραμμένο στις ευκαιρίες και στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά, μας προσφέρεται η δυνατότητα να ανοίξουμε και να περπατήσουμε νέους δρόμους.

Η απόφαση του Δημάρχου κ. Παν. Κουτσάφτη να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο στην ομάδα πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, δημιουργεί νέες συνθήκες και ήδη οι διεργασίες για έναν νέο σχηματισμό, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Με μια σημαντική παρακαταθήκη, ένα μετρήσιμο έργο που έχει αξιολογηθεί και εκλογικά, εκτίμησα πως οφείλουμε στον τόπο μας να προχωρήσουμε ενωμένοι με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στο νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, ενδυναμώνουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ όλων των συντελεστών της τοπικής κοινωνίας και των εκπροσώπων της, των παραγωγικών δυνάμεων και της επιχειρηματικής κοινότητας, των εργαζομένων και των νέων ανθρώπων.

Με εμπνέουσα δύναμη τη στήριξη των πολιτών, των κοινωνικών, εργασιακών, πολιτιστικών και επιχειρηματικών φορέων, επιδιώκουμε την εμπιστοσύνη τους στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Με συγκεκριμένο σχέδιο και πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί μετά από διαβούλευση, με ισχυρή υπερκομματική δημοτική ομάδα, ανταποκρινόμαστε στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις.

Συνδιαμορφώνουμε με ενεργούς πολίτες από ένα ευρύ φάσμα, μια νέα στρατηγική πρόταση για το μέλλον του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στον οποίο γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και συμμετέχουμε στην πρόοδό του, με εμφανές αποτύπωμα.

Πετύχαμε πολλά, αναμφίβολα μπορούμε περισσότερα.

Ανέλαβα συνειδητά το βάρος της ευθύνης για τον τόπο μας σε αυτή την σημαντική για τον Δήμο μας συγκυρία.

Θα παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο και οραματικό αναπτυξιακό σχέδιο, εφαρμόσιμο, το οποίο θα υλοποιήσουμε με αποτελεσματική διοίκηση, για να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στην ολιστική ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο, με αξιοποίηση όλων των ενδογενών δυνάμεων και ταυτόχρονα στοχευμένη εξωστρέφεια.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, οι κομματικοί ανταγωνισμοί είναι περιττοί και επιζήμιοι καθώς αντιστρατεύονται την αξία της τοπικής αυτοδιοίκησης, την ανάγκη αυτονομίας και αυτοτέλειάς της.

Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τον Δήμαρχο που θεωρούν ικανότερο και χρήσιμο για τον τόπο τους. Εκείνον που μπορεί να εκφράζει και να ενσαρκώνει τις αγωνίες και τις επιθυμίες τους για ένα καλύτερο αύριο.

Με γνώμονα αυτές τις προσδοκίες των συνδημοτών μου, ανέλαβα την πρωτοβουλία να ενώσω δυνάμεις και να γράψουμε όλοι μαζί την επόμενη σελίδα της ιστορίας του Δήμου.

Με την πεποίθηση ότι το μέλλον ανήκει σ’ εκείνους που προετοιμάζονται διαρκώς γι’ αυτό δουλεύοντας ακατάπαυστα, απευθύνομαι ως υποψήφιος Δήμαρχος σε όλες τις δημότισσες, σε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων, ζητώντας τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους.