ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίου Ι. Νέμτσα

Εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" θα είναι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ρήγα Φεραίου
Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίου Ι. Νέμτσα

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό με την επίσημη ανακοίνωση του Δημάρχου μας κ. Δημήτρη Νασίκα, θα είμαι και πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό νίκη “ Νέος Δήμος Νέα Εποχή”.

Φίλες και φίλοι όπως μέχρι τώρα με έχετε την στηρίξει σας ζητώ και πάλι την στηριξή σας ούτως ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να βοηθώ στην λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας.

Θα είναι τιμή μου να συμμετέχω και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να συνεργαστώ με ανθρώπους και φορείς για έναν και μόνο σκοπό. Με ενέργειες μου να βελτιώσω την καθημερινότητα των συμπολιτών μας αλλά και να θέσουμε τις βάσεις για να υπάρχει καλύτερη ποιότητα ζωής και για τις μελλοντικές γενιές, οι οποίες θα έχουν κάθε λόγο να μένουν στα χωριά μας έχοντας μία αξιοπρέπη διαβίωση.

Είναι γνωστό ότι υπηρετώ στα κοινά του Δήμου μας από το 1982 συμμετέχοντας κατα καιρούς σε όλους τους φορείς πολιτιστικούς, αθλητικούς , συνοικιακά συμβούλια και δημοτικά συμβούλια.

Τέλος θέλω να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχάριστω για την μέχρι τώρα υποστήριξη σας και πιστεύω πως θα είστε και τώρα μαζί μου, για να συνεχίσουμε την πορεία μας με μεγαλύτερη ακόμα επιτυχία και με μεγαλύτερα ακόμα αποτελέσματα για την κοινωνία μας.

Γεώργιος Ιωαν. Νέμτσας

Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Δήμου Ρήγα Φεραίου