ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στηρίζει Ν. Παπαπέτρο για τον Δήμο Βόλου το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Στηρίζει Ν. Παπαπέτρο για τον Δήμο Βόλου το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Με βάση την ομόφωνη απόφαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας της 6ης Ιουλίου, ολοκληρώθηκαν χθες 21/07/2023 οι δύο ανοιχτές νομαρχιακές συνεδριάσεις με αντικείμενο συζήτησης τις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Ξεκάθαρη θέση αποτελεί ότι το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής είναι αξιακά και πολιτικά απέναντι στην παρούσα δημοτική αρχή και παράλληλα οφείλει να είναι δυναμικά παρόν στις πολιτικές εξελίξεις.
 
Στο πλαίσιο αυτό, για το Δήμο Βόλου, τέθηκαν 2 προτάσεις: η πρώτη περί στήριξης της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης "Συμμαχία για το Βόλο" με επικεφαλής τον Νίκο Παπαπέτρο και δεύτερη επιλογή της αυτόνομης καθόδου.
 
Με το πέρας αυτών δύο συνεδριάσεων διαπιστώθηκε ως επικρατούσα η άποψη ότι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή για το Δήμο Βόλου αποτελεί η στήριξη στην ανεξάρτητη κίνηση του Νίκου Παπαπέτρου "Συμμαχία για το Βόλο". Στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής που ακολούθησε, παρουσία της Τοπικής Οργάνωσης Βόλου και των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, επικυρώθηκε η απόφαση για τη συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής η οποία θα καθορίσει το πλαίσιο αρχών και προτάσεων, πάνω στο οποίο θα οικοδομηθεί η Δημοκρατική Ανατροπή στο Δήμο Βόλου.